Senaste Kommentarer

Top Commenters

Spontano bjuder på stand-up!

Inlägg av Embla Sue Panova den 6 november 2014 i

Onyanserat

spontano

Ni som är lite observanta (det vill säga alla våra läsare) läste igår mitt grymma tips att se komikern Daniel Sloss på Hilton Slussen i Stockholm ikväll. (Ni som nu möjligen missade det kan läsa artikeln HÄR.) Nu har er fräcka skribent sett till att tigga till sig två friplåtar för att kunna bjuda åtminstone ett par av er som blev sugna. Och det är  ett för mig nytt företag som heter Spontano som varit snälla nog att bjucka på biljetterna.

Spontano är ett lite nytt sätt att gå på olika event i Stockholm, med fokus på att man ska kunna vara just spontan. Och för att verkligen kunna gå med stundens ingivelse behövs inte ens biljetter – du beställer bara biljetter online eller via iPhone-appen. (”Äntligen”, säger jag som alltid blir ovän med alla knöliga skrivare!) Sen är det bara att kila till insläppet för en oplanerad helkväll.

För att tävla om biljetter behöver du bara berätta varför just du behöver en spontan utekväll med en av britanniens roligaste män (eh, borde inte vara svårt när jag tänker på saken?). Maila embla@onyanserat.se asap!

HÄR hittar du Spontano på nätet.

Och HÄR är appen!

Såhär roligt kan det bli ikväll!


Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg