Senaste Kommentarer

Top Commenters

Världens Bästa Filmer Gjorda av Fans (Thundercats)

Inlägg av Alexander Kantsjö den 18 februari 2011 i

Onyanserat

När jag var liten så fanns det två tecknade serier som jag älskade lika mycket som dom första Star Wars-filmerna och det var He-Man och Thundercats. He-man blev ju film redan i slutet på 80-talet med en stel Dolph Lundgren i rollen som Eternias homoerotiska beskyddare. Serien är enligt rykten på väg att bli film igen, men i nuläget så finns inga vidare detaljer att finna.

Thundercats har dock aldrig blivit live-action-film även om rykten florerat i årtionden och filmen är betecknad som ”in development” på IMDb. Tills vidare så kan man hålla tillgodo med denna superba fan-trailer som är skapad av en fanatisk snubbe med alldeles för mycket fritid. Han har helt enkelt tagit bilder från andra filmer och manipulerat dom med digitala medel för att skapa en riktig snygg fan-trailer!

Skrivet av Alexander Kantsjö

En cineastisk allätare som framförallt slukar genrefilm och Tv-serier. Tycker att Leonardo Di caprio är på tok för överskattad och har en förkärlek för udda karaktärer. Skriver manus och drömmer om att sätta genrefilm på den svenska filmkartan. Vattuman och en smula laktosintolerant.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg