Senaste Kommentarer

Top Commenters

Världens sämsta filmstjärnor – del 4

Inlägg av cpanov den 31 augusti 2010 i

Onyanserat

Guns N´Posers

Vi befinner oss i en liten källarlokal någonstans i Beverly Hills. Ett gäng människor i diverse åldrar sitter i en ring. Stämningen är spänd. Jag tycker mig skymta Nicolas Cage och Keanu Reeves. Båda bär solglasögonen så det är svårt att vara helt säker. Plötsligt öppnas dörren och in kommer Anthony Hopkins. Han ursäktar sig, drar fram en stol och blir en del av ringen. Det är fortfarande spänd stämning och tyst. Tystnaden bryts när en kvinna ställer sig upp:

– Hej. Jag heter Megan Fox och jag är en av världens sämsta skådespelare.

Gruppen nickar hälsande och säger i kör:

– Hej Megan!

Låt mig få göra ett litet trolleri med dig. Eller trolleri, snarare tankeläsning. Ta fram papper och penna. Jag väntar. Nu ber jag dig skriva ner tre saker du tänker på när jag säger Megan Fox. Skriv. Jag tittar åt ett annat håll. Klar? Bra. Memorera nu din lista. Vik ihop lappen.

Titta in i mina ögon.

På första plats har du skrivit ”skådespelare”. Hahaha! Jag skojar. Klart du inte har.

Nej, på första plats kom ”snygg”? (Okej, du hade skrivit ”Så jävla snygg”) men vi godkänner ändå.

På andra plats kom ”Transformers” (”Robotfilmen” funkar med)

På tredje plats har du skrivit är ihop med nörden som inte fick ligga med Donna i Beverly Hills. (Okej, du hade skrivit Brian Austin Green, vilket är just nörden som inte fick ligga med Donna.)

Scenografi.

Ni som följt den här serien vet vad vi tycker om Cage, Hopkins och Reeves och säga vad man vill om Herr Cage men han har åtminstone tre spelstilar, Hopkins spelar åtminstone Hannibal och Keanu försöker åtminstone skådespela.

Om bara Megan åtminstone försökte göra något av ovanstående.

Nej istället så posar hon. Men är ändå snart redo att bli Oscarsnominerad.

”Inom 2 år kommer jag bli Oscarsnominerad” (FHM intervju med Megan 2009)

Jag ställer mig då frågan: Oscarsnominerad för vad? Skådespel kan det inte vara. Scenografi måste det bli. Hon är ärketypen för kroppslig scenografi.

Megan Fox är inte en skådespelare. Hon är 2000-talets dramaturg. Vänta lite! Vad menar jag nu? Låt mig förklara:

En manusförfattare sitter med en producent. Producenten avslutar just sista sidan av 17:e manusversionen av filmen ”Passion play”. Han lägger ifrån sig manuset. Suckar och skakar på huvudet.

– Det här kan vara det sämsta skit jag läst. Jag har lagt ner sinnessjuka mängder stålars på att få det här pissmanuset att funka. Vi går på inspelning om mindre än en månad…

Manusförfattaren sjunker ihop i stolen.

– Ska vi ta in en dramaturg?

Producenten lutar sig fram.

– Megan Fox.

– Nu förstår jag inte.

– Vi tar in Megan Fox.

– Är hon dramaturg?

– Har du inte hört talas om Megan effekten?

– Nä…

– När ett manus inte håller, tar man inte in nån jävla dramaturg. Man tar in Megan.

Producenten lutar sig fram mot manusförfattaren.

– Ingen kommer bry sig om filmens premiss. Man kommer bara tänka på Megan och hur snygg hon är.

– Men funkar det verkligen? Det låter lite väl enkelt…

Producenten tittar upp i taket och börjar spelat klia sig i huvudet.

– Hmmmm. Få se… ”har det funkat?” Om jag säger – Transformers? Transformers 2? Jennifers body?

Manusförfattaren ler.

– Du är ett geni.

Producenten greppar mobilen.

– Inte jag. Megan.

Jag ger Megan 2 år. Sen är jag övertygad om att hon hamnar på samma direkt-till-dvd-hylla som Elisha Cuthbert. För något pris kommer hon nämligen aldrig vinna.

Förutom Onyanserats pris som en av världens sämsta filmstjärnor.

Trivia: Megan har 8 tatueringar. Hennes favorit? Texten på bröstkorgen: ”there once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart”.

Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
 • Liza

  Sjukt jävla sant. Fortsätt med denna serie! Lova!

 • Tittade just på Transformers 2 för någon dag sedan. Scenen där hon ålar runt på en motorcykel är verkligen en kalkon-klassiker.

  Tur att hon inte bytte däck på en bil för då skulle hon nog hänga i knävecken ut ur bagageluckan…

 • @Liza. Jag kan lova att vi kommer fortsätta med den här serien! Vi är för övrigt nyfikna på vilka ni tycker är de sämsta/mest överskattade filmstjärnorna?

 • Sämsta: Matthew McConaghey, Gerard Butler, Vince Vaughn, David Spade

  Överskattade: Brad Pitt (vet att jag kommer få skottpengar på mig nu men tycker faktiskt han är grymt överskattad och faktiskt ganska dålig), Renee Zelwegger

 • Mange

  Megan är skitbra.

  Filmer som transformers kräver inte toppskådisar. Det är underhållning snarare än en historia som ska berättas. Hon är skitsnygg men det gör inte att en film fungerar endast på det. Hon är inte värdelös skådis, verkligen inte. Tycker hon är trovärdig i det hon gör. Lönt inlägg..misslyckad skådis själv kanske??

 • Christopher Panov

  @Mange Välkommen till ONYANSERAT!

 • @Mange, trovärdig i vad? Att se kåt ut? Det där är ju typ som scenen när Jenna Jameson sitter på en säng och bollar med en blå boll som skulle symbolisera hennes förlorade barndom i typ 20 minuter: släpp bolljäveln dra av kläderna och gör vad du kom dit för. Jag ser ju att du vill.

  Det får faktiskt finnas gränser, för vad? För hur mycket man kan lura sig själv innan även de hormonstinna jolt-drickande, Marvelfanatiska orakade oskulderna överger skeppet. Nån jävla stolthet måste man ändå ha, även om man heter Megan Fox.

 • Mengan

  Så jävla lugn gadd. Gillar serien men tycker man kanske ska skriva om folk som gjort mer än ca 4 filmer, annars kan man ju ta upp Paris Hilton lika gärna, de har väl gjort ungefär lika många filmer (& då menar jag inte den med lite dokumentär stil). Annars verkar temat för "Världens sämsta filmstjärnor" vara att de alla medverkat i vampyrfilmer.

 • Christopher Panov

  @Mengan Helt sant. Jag lovar fortsätta att skriva om folk med mer än 4 filmer i bagaget.

 • Efter att Sofia hyrt och vi sett 2 minuter av den norska produktionen????!!! "Sebastians Värld" utnämner jag Andreas Wilson till världens sämsta skådespelare i alla kategorier!! Tilläggas ska att det inte blev mer än 2 minuters tittande.

 • Hank

  Jag saknar fortfarande Jacob Eklund, han kan också få vara med i en förgrening typ; De sämsta svenska. Han har varit med och inte skådespelat i ett gäng filmer. Har för mig att ni länkat hans fy- fan-collection tidigare, kommer inte ihåg om det sågades rejält i artikeln.

  Annars ligger väl Matthew McConaughey rätt bra till eller Aston Kutcher.

 • @Hank. Ja, Jacob Eklund spelat i en klass för sig faktiskt. ”Misslyckade Svenska Acionskådisar”. Det är väl han och Stefan Sauk som slåss om att få stå överst på den prispallen?

  Nästa ”Världens Sämsta Filmstjärna” för min del är helt given. Ledtrådar:
  1. Han är bättre ju tjockare han är
  2. År 2000 gjorde han huvudrollen i en hyllad film och liksom Mr. Hopkins upprepar Hannibal upprepar han denna roll igen och igen med ytterst små variationer.
  3. Är enligt uppgift från Sveriges just nu hetaste filmstjärna en riktigt otrevlig prick med en hel palett av härskartekniker.

 • Alexander Kantsjö

  @Måns: Aaaaah, jag tror jag vet vem det kan vara! Får jag gissa?!

 • Alexander Kantsj&oum

  Megan Fox är verkligen en utomordentligt horribel skådespelerska. Hade hon likt skyltdockan Keanu Reeves varit en riktigt hyvens prick, så hade man väl kunnat svälja hennes totala avsaknad av skådespelartalang men enligt ryktena så är hon ju dessutom en jävla biatch och fick ju kicken från "Robotfilmen 3" på grund av just sina divalater. Jag tänker inte hymla med att hon är vacker, men klyschigt nog så kan en kvinnans personlighet lysa i genom så mycket (eller så lite) att hon blir oattraktiv och så är fallet med Fröken Fox. Efter att ha läst recensionerna av "Jonah Hex" där dom flesta kritiker sågar Megan inte bara längs med fotknölarna utan styckar henne, lägger henne i svarta sopsäckar och dumpar henne i Hudsonfloden, så tror jag inte att hennes karriär kommer att vara på topp särskilt länge till.

  @Leiyah: Man måste väl inte vara en joltdrickande, hormonstinn och orakad oskuld bara för att man gillar Marvel? Jag är inte alls orakad!

 • Alexander Kantsj&oum

  @Måns: Du har ingen aaaning om hur mycket det just nu gnager i mig över att jag inte kan lista ut vilken skådis du menar! Så det är bäst för dig att du skriver artikeln illa kvickt annars tänker jag stoppa hundbajs i din brevlåda!

 • @Alexander. Gört!

 • Alexander Kantsjö

  @Leiyah. Megan Foxs bröstvårtor får dock tyvärr typ tysklands statsskuld i lön, vilket är absurt! Dom har inget med kultur att göra och förhoppningsvis inser folk det ganska snart!

 • Alexander Kantsj&oum

  Russell Crowe?

 • @alex. Givetvis inte. Givetvis inte. MEN och lyssna noga nu. Dagens ungdom vet inte att det är skillnad på kultur och kultur. Därför vill de få det till att Megan Fox brötvårtor har ngt med kultur att göra, vilket givet vis är en lögn lika fet som tysklands statsskuld efter versaillesfreden.

 • @Alexander. Jag kan verken bekräfta eller förneka, som Leif Silbersky hade sagt..

 • FAAAAAAAN!!

 • Bootsy

  Antonio Banderas kan jag inte se som en kapabel skådis. Och Bradley Cooper retar gallfeber på mig med sin osympatiska utstrålning. Sven Wollter är min svenska kandidat…

 • Leiyah Rose Lind&eac

  Jag hatar Anna Paquin. Jag skriver i detta nu på ett arg ARGT inlägg vars ingress ännu är oklar men som garanterat kommer avslutas med "du skulle hållt till att vara sex år gammal och arg istället. Om jag fik bestämma skulle det inte bara vara din oscarstatyett som förvarades i den låsta garderoben. Det är ditt eget fel att du växt upp, sätt stopp för det medans du kan ditt dumma *BEEEP*

 • Mats Janson

  Angelina Jolie

 • emma

  jag nominerar angelina nånting… kommer inte ens ihåg efternamnet så kass tycker jag att hon är men hon har huvudrollen i salt (?), vad nu det har med aktion att göra och inte som smakförhöjare i glass. att hon sen är gift med brad gör inte saken bättre, han må vara förvirrad av eller beroende av hennes konstfulla rykte som bad bitch i sängen. vad vet jag.

 • Stoffe

  Steven Seagal måste kvalificera till kategorin Världen Sämsta Skådis. Stelopererad i hela ansiktet!

 • anna

  Det finns många snygga skådisar och som spelar väldigt bra int som Megan Fox som putar på munnen o ska stå där o vara sexig. Det är inge bra skådespeleri, det äe att sälja sig sj!

  Hon vågar inte ens att vara sig sj och måste göra massa operationer. Och säga dumma saker o vara en bitch på interjuver är inte så bra för karriären.

 • Thomas Roth

  Harrison Ford, Renée Zellweger, Stellan Skarsgård, Julia Roberts, Tom Cruise, Samuel Fröler…och rätt många till.

 • @Thomas. Det kommer att bli en långkörare. Var så säker.

Fler onyanserade inlägg