Senaste Kommentarer

Top Commenters

Justin Bieber Never Say Never 3D – Trailer

Inlägg av Leiyah Rose Lindén den 12 februari 2011 i

Onyanserat

-Hei, jak er jeteklad pussling. Gnuga mik så händerr maaagiska krejjerr

Yes people. Våren tar obehagligt lång tid på sig. jag vet, jag längtar också. Men i väntan på sol och bara ben så har jag en liten treat till er här. Mina damer och herrar, tillåt mig att presentera en hel film om fenomenet Justin Bieber!

Eftersom det tydligen inte räcker med att han befinner sig i varenda radiokanal, tvstation och posters så långt ögat når, har man alltså gjort en film om och med honom. Förutom Bieber själv, medverkar även Miley Cyrus, Jaden Smith m.fl. Vi får också se intervjuer med fans och andra som följt fenomenet Justin Bieber från början av hans karriär, bl.a hans mentor, Usher.
Usher själv säger att han nästan förbisåg honom första gången de träffades, vilket inte är så konstigt eftersom Justin Bieber är typ en tvärhand hög. Obetydligt större än en smurf.

NB: ”För att förstärka konsertupplevelsen visas Justin Bieber: Never say Never i 3D.”/ Hälsningar SF.


Justin Bieber – Never Say Never har Svensk premiär den 23 mars 2011.

Skrivet av Leiyah Rose Lindén

Är ökänd för sin totala oförmåga att underordna sig sociala strukturer, men är i övrigt förtjusande. Student på Estetikprogrammet vid Södertörns Högskola där hon försöker få in lite mer hiphop. Föredrar dokumentärer men är ruskigt svag för independentfilm.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
  • Grabben, hans agenter och skivbolag har just blivit uppbumpade till en delad första plats på min lista över ”folk jag ska mörda den dagen jag flippar”.

  • Christopher

    Vad är problemet? Begåvad kille som sjungit sedan bäbis.
    Go Justin! Gör din grej och njut!

  • Detta är en film jag INTE kommer ser…

Fler onyanserade inlägg