Senaste Kommentarer

Top Commenters

Vinn Henrik Fexeus bok om makt!

Inlägg av Embla Sue Panova den 5 november 2013 i

Onyanserat

fex

Låt oss börja med ett klipp:

Alla vill väl vara som Ari Gold. Okej, kanske inte hela tiden, men åtminstone få som man vill lite oftare. Nu har du chansen att bli en mästermanipulatör. Onyanserat lottar ut två exemplar av Henrik Fexeus nya bok ”Maktspelet”. Det här kan man läsa om boken:

Faktum är att det är många som inte vill att du ska läsa den här boken. Den ger dig nämligen mycket klara fördelar i konsten att få rätt.
Hemligheten bakom att lyckas övertala någon är inte den du tror – det handlar sällan om inövad retorik eller välformulerade argument. Och det sker oftast helt utan att du vet att du blir påverkad. Fråga vilken högt uppsatt politiker, framstående företagsledare eller vilket religiöst överhuvud som helst.
Snart är hemligheten din. I Maktspelet förklarar mästermanipulatören Henrik Fexeus dessa dolda tekniker genom praktiska och korta instruktioner som du kan använda i vilken situation som helst: på jobbet, bland vännerna eller hemma vid middagsbordet. Du får veta hur du får någon att tycka som du, vad det än gäller, när det än gäller. Vid löneförhandlingen, föreläsningen eller den första dejten.

För att vinna, maila: embla@onyanserat.se och berätta vilken filmkaraktär tycker du har mest makt?

 


Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg