Senaste Kommentarer

Top Commenters

Komiker som dissar Trump

Inlägg av Embla Sue Panova den 8 november 2016 i

Onyanserat

america-1

Igår tipsade jag om amerikanska politiska komikern Bill Maher och nämnde att om Trump vinner blir det åtminstone fest för komikerna som kommer få en uppsjö nytt material varje dag. Men även före valet är det Trump det har skämtats mest om. Såhär inför de sista darrande timmarna har vi valt ut några guldklimpar från en rad briljanta komiker som till och med har lyckats göra Trump till ett större skämt än han själv har lyckats med.

Seth Meyers är enligt min åsikt en ganska kall komiker i SNL, tycker jag, men OH SÅ ROLIG i sin egen A closer look i Late Night show. Kolla in:

Alec Baldwin i SNL är nog fasen mer Trump än Trump själv. Kolla bara!

Collegehumor riktade in sig på Ivanka, den tysta kvinnan bakom pappa Trump. Mycket, mycket roligt.

Bill Mahers ständige favoritskämt är såklart Donald. I hans inslag New Rules såg det ut såhär:

Och såhär

Jon Stewart i The Daily show är briljant som alltid:

Inte ens Obama har kunnat låta bli att driva med Trump – och det här var till och med långt innan det var aktuellt att Tango-mannen tänkte försöka bli president:

Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg