Senaste Kommentarer

Top Commenters

Jag skulle gjort rollen bättre – Brosnan har ont.

Inlägg av cpanov den 31 oktober 2012 i

Onyanserat

Alla är skådespelare. Alla spelar vi på något sätt dagligen en roll. Mot chefen, mot dragspelaren i tunnelbanan eller mot grannen som vi egentligen vill döda, för han just köpt ett alldeles för jävla vidrigt och högspelande surroundsystem (blev lite väl privat där), men jag ler ändå, suckar förstående om han undrar om jag också har problem med torktumlaren. Sen nickar jag lite skönt och glider in i min lägenhet och inväntar subwooferns fulla ös. Men det vet inte han, att jag sitter rasande i soffan. Jag är ju så sjukt trevlig. Jag skådespelar jävligt bra helt enkelt.

Varför nu denna lilla rant om skådespel då? Jo, för att jag vill komma med följande påstående: Hur många gånger har ni sett en film, blivit irriterade på skådespelet och utbrustit – ”Fan så dålig hon/han är. Jag skulle fan gjort rollen bättre!”

Låt oss därför få presentera en liten ny serie här på Onyanserat – Jag skulle gjort rollen bättre!

Pierce Brosnan har ont. Och han visar tänderna när det gör riktigt ont. När jag och min bror såg Pierce i bondfilmerna så blev det här ett internt skämt och vi gör gärna minen när vi någongång fejkar skada. Och vet ni, vi gör den fan så mycket bättre.


Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg