Senaste Kommentarer

Top Commenters

Vinn en kväll med Stephen Merchant!

Inlägg av Embla Sue Panova den 10 oktober 2014 i

Onyanserat

stephen

Ni som håller koll på Ricky Gervais (dvs alla som har humor) vet förstås också vem hans sidekick och medskribent Stephen Merchant är. Nu kommer han till Sverige och ger Ricky en konkurrent av rang med sin helt egna stand-up show.

Och ni som brukar läsa mina texter vet att BBC Entertainment är en kanal jag ofta tar chans att sälja in i hopp om att fler ska upptäcka hur grym den är (och därigenom också fatta briljansen bakom mina texter). Nu finns ännu större anledning att gilla dem eftersom de donerat biljetter till showen den 18:e oktober på Cirkus i Stockholm som vi får lotta ut! Och eftersom ni är så trogna läsare kastar vi in DVD:er med fantastiskt roliga Ricky/Stephen-serien Life’s Too Short och sjukt snygga iPadväskor att bära runt guldklimpen i.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att skriva namnet på Stephens karaktär i The Office. Maila embla@onyanserat.se.

Varsågoda, här är en liten försmak:

Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg