Senaste Kommentarer

Top Commenters

Pressad Stämning – Del 10

Inlägg av cpanov den 5 januari 2011 i

Onyanserat Pressad stämning

Jag kan finna det fascinerande med folk som avskyr intervjuer, kändispremiärer och media, men lik förbannat gång på gång ställer upp ändå.

Möt Ola Rapace.

Av någon konstig anledning har han gått med på att sitta i morgonsoffan i TV4. Tycker han om att vara där? Nej. Gör han klart att han hatar det? Ja.

Pressad stämning? Definitivt.

Taggar:

Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
 • Jag tror inte att det handlar om att han ska göra klart för dom att han inte gillar att vara där, han ska bara visa att han inte bryr sig om något annat än ”sin konst” och vara så där självgod och avmätt mot allt som inte är ”riktig konst”, som man ”ska vara” om man är ”riktig skådespelare”.

  Vad jag tycker om svensk filmbransch och dess bakåtsträvande är väl knappast någon hemlighet, men till och med jag reagerade med ett ”Vänta nu!? Jämför han svensk filmbransch med Stalins Sovjetunion?!” och dessutom menar på att Stalin inte var någonting i jämförelse?! ”Starka och kontroversiella åsikter”, Check! Då har Herr Rapace bockat av ännu en grej på listan över ”Saker Som Gör en Riktig Skådespelare”.

  ”Inte igenkänningskomedi liksom med 30+ killar som har problem med sin äktenskap… det skiter jag i”, säger killen som var med i buskiskomedin ”Allt om min buske”. Se hur han ler lite belåtet vid 07:38 när hon benämner honom som en Dramatenskådis, men ändå så säger han sedan att det inte spelar någon roll vart han är utan det är pjäsen som är viktig. My ass!

  Måste man vara ett självgott, avmätt och nedlåtande rövhål för att bli klassad som ”riktig skådespelare” i Sverige?! Både Ola och Noomi Rapace är två överpretentiösa posörer som har blivit alldeles för hyllade för sina egons bästa och i förhållande till deras talang!

 • Jag kräks.

 • Bootsy

  var tvungen att stänga av ca 4 min in. Dramaten-skaran är verkligen självgodhet personifierad. Usch

 • Saunet

  Alexander, du uttryckte precis allt det jag tänkte.
  Men jag bli faktiskt förbannad när jag ser hur programledarna gör sitt jobb bra(inte alltid det sker) och så sitter han och dissar ditt och datt och ska vara ”svår”?
  Vill jag se Ola Rapace(och jag tycker han är en bra skådespelare, svensk standard) i en pjäs,på Dramaten eller på film efter att ha sett den här intervjun?
  Nej.
  Men han bryr sig ju inte om att ha publik.
  Tror hans arbetsgivare tycker annorlunda.

 • Mats Janson

  Vilken. Jävla. Tönt.

 • ”Repetionsarbete är det sannaste och det viktigaste”

Fler onyanserade inlägg