Senaste Kommentarer

Top Commenters

Pressad Stämning – Janne Josefsson

Inlägg av cpanov den 5 november 2012 i

Pressad stämning

För er som missade veckans debatt kan jag bara konstatera – stackars er. Eller, var det en seriös debatt du var sugen på, missade du ingenting, om du däremot var sugen på lite pressad stämning med Janne Josefsson så missade du en hel del. Men, misströsta inte! Onyanserat ger er guldklimparna. Lite kortfattat så handlade programmet om dataspelsmissbruk hos ungdomar. Och man kan utan tvekan säga att Janne, var lagom opartisk. Precis i början av programmet så har Janne ett anförande och ska berätta vad programmet ska handla om. Med lagom dramatisk röst levererar han en fantastisk replik:

Vad säger man. Någonstans vet Janne att det lät fel när han säger ”spelade… datorer”. Skitsamma tänker han, behåller jag bara seriositeten, märker ingen hur satans pressat det lät.

Lite senare i programmet kommer nästa fantastiska ögonblick. Psykologen som varje vecka får ”500 samtal av oroliga föräldrar”, berättar att allt inte är dåligt med datorer. Janne tycker inte det är tillräckligt allvarlig ton på debatten längre och slänger in ett påstående från ingenstans…

(Där klippet slutar, slutar även ämnet förklädda pedofiler ska tilläggas.)

Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg