Senaste Kommentarer

Top Commenters

Family Guy – Kycklingslagsmål på riktigt!

Inlägg av Alexander Kantsjö den 21 augusti 2013 i

Serier & TV

Real Life Chicken FightOm jag på rak arm ska lista några av de mest minnesvärda scenerna ur TV-serien ”Family Guy” så dyker framförallt en scen upp direkt i mitt huvud; första gången Peter Griffin slåss mot den gigantiska kycklingen. När jag såg den här scenen för första gången så minns jag att jag satt och ömsom gapade av förundran ömsom gapskrattade av förtjusning, en sådan absurt överdriven och genomrolig slagsmålsscen hade väl världen aldrig tidigare skådat? Sedan dess har Peter och kycklingen, som döptes till ”Ernie The Giant Chicken”, drabbat samman flera gånger och för varje gång de möts så blir slagsmålen brutalare, absurdare och längre. Det är fortfarande roligt men inget kan slå den upplevelse jag fick av den absolut första gången.

Har ni ännu inte sett den numera ökända kampen mellan man och fjäderfä så rekommenderar jag att ni genast åtgärdar detta genom att titta på videon nedanför innan ni läser vidare… ok? Bra.

Erkänn att det var roligt! ERKÄNN! Bra. Då kommer det knappast som en överraskning att det finns fler i världen som också finner scenen fruktansvärt roande, två av dem är stuntkvinnorna Jessie Graff och Tree O’toole. Dessa fysiskt överjävliga kvinnor har tillsammans återskapat den berömda scenen på riktigt, förvisso inte shot-by-shot men ändå så nära man kan komma utan att ha en miljonbudget. Enligt källor fick de båda damerna blott usla 2800 dollar för att ställa upp med livet som insats i detta makalösa återskapande av tidernas fight! Jag lyfter på hatten och tackar ödmjukast för deras uppoffring, jag är utomordentligt road! Så kära läsare ha en fantastisk onsdag och hoppas även ni är det.

Skrivet av Alexander Kantsjö

En cineastisk allätare som framförallt slukar genrefilm och Tv-serier. Tycker att Leonardo Di caprio är på tok för överskattad och har en förkärlek för udda karaktärer. Skriver manus och drömmer om att sätta genrefilm på den svenska filmkartan. Vattuman och en smula laktosintolerant.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg