Senaste Kommentarer

Top Commenters

Lördag 1 december i soffan!

Inlägg av Embla Sue Panova den 1 december 2012 i

Serier & TV

Jag vet inte hur ni funkar, men jag blir bara sämre och sämre på att tajma in bra tv i schemat. Inte för att jag har så mycket annat att göra, utan för att jag bara är dålig på att hålla koll. Men den här lördagen bjuder faktiskt på en hel del fina små pärlor att kolla in. Här kommer en snabbguide för dig som är lika lat som jag.

17:15 Scooby-Doo, Trean Jag älskar Scooby-Doo! En möjligtvis lite larvig film, men jag är på riktigt imponerad över hur väl de fått till karaktärer och effekter! Det här ÄR ju serien fast med riktiga skådisar! Kul för både vuxen och barn.

20:00 Misstänkt för mord, Åttan Om du inte tänkt se The Holiday sen kan du börja kika på den här gamla pärlan. Harrison Ford anklagas för mord och ska försöka bevisa sin oskuld. Riktigt spännande!

20:00 Stardust, Sjuan Blev du inte sugen på att se Harrison jaga bevis kan du kanske kolla in den här lite gulliga matinéfilmen med Charlie Cox, Claire Danes, Robert De Niro och Ricky Gervais. Tristan jagar en fallen stjärna i form av en kvinna som ska vinna hjälpa honom att vinna hans älskades hjärta. Det blir äventyr och saga för hela slanten.

21:30 The Holiday, Trean Jag älskar egentligen romcoms, men en del sitter ju bättre än andra. Love Actually är en sån. Och The Holiday, som håller precis samma klass. Två tjejer är trötta på sina liv och behöver komma bort. De hittar varandra via en hus-bytar-sajt och byter hus, och liv, under ett par veckor. Mysig och varm med Jude Law, Kate Winslet, Jack Black och Cameron Diaz. Nej, skit i att Jack Black är med om du brukar ha svårt för honom, han är grym i den här filmen.

22:35 Ond aning, Sjuan Sandra Bullock är inte direkt en favorit till mig, men här är hon riktigt bra! Efter att hon fått förnimmelse av sin mans död försöker hon förhindra att det ska hända i verkligheten.

23:00 Metropia, Tvåan Det finns nästan inget bättre än filmer som skildrar framtiden. Metropia utspelas 2024, när oljan nästan tagit slut och ett stort tunnelbanenät knyter samman Europas alla tunnelbanesystem.


Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg