Senaste Kommentarer

Top Commenters

Låt Onyanserat plocka i din tablå.

Inlägg av Embla Sue Panova den 14 juni 2013 i

Serier & TV

tv

Jag vet inte hur ni har det i övriga landet, men här i stockholm är vädret minst sagt schizofrent! Trist för er som är på fejkat och äkta Hultsfred. Vi andra tar väl och kollar in fredagens TV-tablå? Vi andra tar en titt på fredagens TV-tablå!

16:00 Alan Partridge’s mid-morning matters, BBC ENTERTAINMENT: Brittisk humor på eftermiddagen? Ja tack!

18:30 EN STARK RESA IGEN, KANAL 5: Morgan och Ola-Conny avslutar sin USA-tripp i det här underhållande programmet. Den här gången ska de campa i husbil, äta pasta med marijuana (?) och träffar en läskig Elvis.

20:00 X-MEN FIRST CLASS, TV3: Alltså! Jag är inget stort X-Men fan men jag tycker inte illa om gänget mutanter heller. Däremot är det här, som som ska gestalta Professor X och Magneto när de fortfarande var Charles Xavier Erik Lensherr, en löjligt bra film. Kolla in om du inte sett den, se om ifall du gjort det.

22:00 WEDDING CRASHERS, TV4: Jag skrev om den för några dagar sen, denna briljanta komedi med Vince Vaughn och Owen Wilson i huvudrollerna. Har du inte sett den innan kommer du få en finfin TV-stund. Lovar.

02:00 LUTHER, SJUAN: Har du missat deckaren Luther kan detta bara inte få fortgå! Håll dig vaken för fasen och håll korpgluggarna öppna – det här är beroendeframkallande!

Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg