Senaste Kommentarer

Top Commenters

300 Rise of an empire – Trailer

Inlägg av cpanov den 12 januari 2014 i

Trailers

300-Rise-Of-An-Empire-2014-600x250

Tonight! We dine in Hell! Om någon för några år sedan frågade mig vad jag skulle äta eller var, blev det oftast svaret. När jag var på toppenhumör utbrast jag inte ”jippi!” eller ”vad roligt!”, nej jag spärrade upp ögonen och skrek: THIS IS SPARTA!

Ni förstår att jag tyckte väldigt, snudd på maniskt mycket om filmen 300. Första gången jag såg trailern för filmen ringde jag exalterat till min bror och sa till honom att han måste kolla på youtube och att jag ville vara kvar i luren när han såg den. Tillsammans skrek vi exalterat på varsin sida och enades om att det här var det bästa vi någonsin sett.

Spola fram några år och det är dags för 300 – Rise of an empire. Gerard Butler dog ju i förra och vi kan inte längre räkna med hans mastodont-överspel tyvärr. In kommer istället Eva Green som Gerards hårda efterträdare. Den Persiska prinsen är på plats och allt känns…

… inte som förut.

Antingen har det att göra med att filmen kommer vara sämre än förra, jag har blivit äldre, eller så har jag insett att första 300 bara höll för en tittning. Vad tycker ni? Får ni lust att dinera i helvetet igen?

Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg