Senaste Kommentarer

Top Commenters

Abduction – Michael Nyqvists Hollywooddebut (Trailer)

Inlägg av Christian Eklöw den 14 april 2011 i

Trailers

Regissören John Singleton startade sin karriär med den fantastiska Boyz n the hood sen gick det snabbt utför. Nu är han tillbaka med Abduction. I huvudrollen ser vi varulven från Twilight (är han varulv?) Taylor Lautner och Michael Nyqvist gör sin Hollywooddebut som skurk.

Jag gillar anslaget. En tonåring som inser att han har blivit kidnappad som liten. Vem är hans föräldrar? Hur ska han ta reda på sanningen? Är han i fara? Men när jag väntar mig en lågmäld thriller smäller det till och blir en fjantig, förutsägbar actionrulle. Jag kommer att snabbspola mig igenom den här filmen och stanna för att se Michael Nyqvists ryska dialekt eller om någon av er kan ta på er att sammanställa hans repliker på youtube så skulle det underlätta mycket för mig.

En dålig trailer som ger mig avsmak för filmen helt enkelt. Kommer ni att se filmen?

Skrivet av Christian Eklöw

Wannabe rockstjärna som älskar amerikansk independent och blir uttråkad av actionrullar. Önskar att jag hade fått regissera Knubbigt regn.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
  • Jag kommer att se filmen eftersom Weaver (varför?) och Nyqvist är med. I den enda Nyqvist-repliken man hör i trailern, så låter han väntat svensk snarare än rysk.

  • Äh tycker den ser oväntat fräsch ut. Bourne goes to High school typ! Kan mycket väl tänka mig att hyra den på DVD. Instämmer med Brian, Nyqvist känns väldigt svensk. Det är väl i mission impossible han spelar ryss kanske.

  • Jag tolka det som dålig ryska men jag kan mycket väl ha fel. Det är dock mycket roligare om det är dålig ryska.

  • Är det bara jag som tycker att Taylor Lautner ser lite ut som om han har Downs syndrom?

  • Mcaro

    Katastrof! Hur ens SF kan låta denna patetiska dyngrulle sippra in i salongerna är inget annat än en stor skandal. Några MÅSTE bli av med sitt jobb. Handlingen är urusel, skådespelarnas karriärer är förhoppningsvis över och Mikael Nyqvist entré på den internationella scenen får förhoppningsvis ses som en generande parantes som försvinner över tid. Jag har sett mycket film på bio i mina dar, men aldrig suttit i en salong där merparten skrattar åt en seriös(var den det?) actionrulle. När den nu mera för evigt arbetslösa Nyqvist sliter upp sin skjorta och visar den fjantigaste tatuering filmhistorien skådat, då har jag fått nog och plågas av tanken att denna tid aldrig mer kommer igen. Jag är lurad på 100 kronor, min flickvän är arg på mig för att jag tog med henne och jag kommer aldrig mer att se nyqvist i en film på duk igen, i vilken skepnad det än må vara. Taylor eller vad han nu heter är så begränsad i sin skådespelarkapacitet att en målkon hade gjort ett känslomässigare intryck. Här börjar min text skaka..och jag måste sluta nu innan jag skriver något som i svensk lagstiftning räknas som straffbart. Adjö, du måste jag fan ta en kall dusch och lugna ner mig.

Fler onyanserade inlägg