Senaste Kommentarer

Top Commenters

Ännu en skäggig tjockis…

Inlägg av Alexander Kantsjö den 2 september 2010 i

Trailers

Cornelis eller Hans-Erik?

Trots att jag nyligen recenserade mina tre första trailers på raken, så kände jag mig tvungen att recensera ännu en när jag såg den här. Om inte annat så för att göra er uppmärksamma på att den här filmen faktiskt är på väg. Det är en svensk film och en biografi om en av våra mest älskade musiker och underhållare, Cornelis Vreeswijk. Filmen är regisserad av Amir Chamdin som tidigare gjort uppmärksammade ”Om Gud vill”. Jag ska erkänna att jag inte sett den, men jag kommer garanterat att se den här!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GpxDrF2Nlmg[/youtube]

Jag måste säga att jag har älskat Cornelis musik ända sedan jag var liten och det kanske färgar min recension av trailern, men ”what the hell” det här är ju ändå Onyanserat! Jag blir eld och lågor av det här och det är första gången på väldigt länge jag blir det av en svensk trailer. Det känns och ser äkta ut, trailern förmedlar en känsla som jag tycker speglar i alla fall den bild jag har av Cornelis. Hans-Erik Dyvik Husby är så skrämmande mycket Cornelis att jag får rysningar. Enligt rykten så var Jack Vreeswijks första reaktion efter en förhandsvisning av filmen; ”Kan jag få se den igen?!”.

Skrivet av Alexander Kantsjö

En cineastisk allätare som framförallt slukar genrefilm och Tv-serier. Tycker att Leonardo Di caprio är på tok för överskattad och har en förkärlek för udda karaktärer. Skriver manus och drömmer om att sätta genrefilm på den svenska filmkartan. Vattuman och en smula laktosintolerant.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
  • Leiyah Rose Lind&eac

    Måste se. MÅSTE ses. Och inte pga att det är kultur. Det är Fin kultur.

Fler onyanserade inlägg