Senaste Kommentarer

 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Men gud vad spännande! Visste inte detta. Ja alla dokumentärer borde sluta som Jinx egentligen, men för de som inte...
  Posted 12 juni, 2018
 • Lindman1 on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Körde precis igenom denna på Netflix och redan par avsnitt in kände jag igen storyn men kunde först inte riktigt...
  Posted 11 juni, 2018
 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Eh, hur fasen kunde jag skriva fel? 2 ggr dessutom. Skäms som en HUND. :D
  Posted 10 juni, 2018
 • Daniel S on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Finns på Netflix också! Och han heter ”Peterson”. :)
  Posted 8 juni, 2018
 • Lindman1 on Deep Blue Sea 2 – Hajar som pajar

  En helt rimlig frågeställning. Jag har alltid plats för hajar, dinosaurier, seriemördare och rymdvarelser. En härlig blandning men tyvärr också...
  Posted 4 juni, 2018

Top Commenters

Captain America: The Winter Soldier – Trailer

Inlägg av Ingrid Forsberg den 25 oktober 2013 i

Trailers

captain-america-winter-soldier-trailer

Nu är det dags för nästa Marvel-uppföljare – Captain America: The winter soldier. Som enligt uppgift utspelar sig två år efter all stars-filmen The Avengers. Den första Captain America- filmen skiljde ut sig från resten av Marvel-filmerna genom att den utspelades under andra världskriget, och hade en härlig lite gammaldags matinéäventyrskänsla. Nu i tvåan är Captain America i samma moderna miljö som de andra hjältarna, och charmen från den första filmen känns att döma av den här trailern långt borta. Och humor verkar inte heller vara något prioriterat – jag tror jag räknade till ett klipp med humor i den här trailern. Annars brukar det snarare  vara en kavalkad av alla mer eller mindre lyckade komedidelar av Marvel-filmerna i just trailern, vilket väl i och för sig ibland också blir för mycket och slarvar bort de seriösare delarna av historien.

Men okej, det ser maffigt och actionladdat ut, men till och med jag börjar bli lite mätt nu. I alla fall om det inte finns några mer särskiljande drag än här. Fast Robert Redford är ju med, det känns kanske lite oväntat i alla fall? Nåväl, när jag läser om filmen låter den faktiskt mer lockande än när jag ser trailern. Kanske är det bara en tråkig trailer, vad tycker ni?

 Captain America: The Winter Soldier har amerikansk premiär den 4 april 2014

Skrivet av Ingrid Forsberg

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg