Senaste Kommentarer

Top Commenters

Cirkeln – första riktiga trailern!

Inlägg av Ingrid Forsberg den 1 december 2014 i

Trailers

cirkeln

Det har tidigare släppts en teaser, men nu är den första riktiga trailern för Cirkeln här. Och det ser fantastiskt ut!

Filmatiseringen av Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandbergs bok om en grupp tonårstjejer i den lilla bruksorten Engelsfors som upptäcker att att de är häxor och måste samarbeta mot onda krafter är enormt emotsedd av väldigt många, inklusive mig sälv. Att manuset skrivs av en av författarna (Sara) tillsammans med regissören Levan Akin, är bara en av anledningarna till att jag har höga förväntningar på resultatet.

Vilka skådespelare som spelar de unga huvudrollerna presenterades i mars, och bland dem ser vi bland andra Josefin Asplund, som spelade en av huvudrollerna i Call Girl. Men det är fortfarande mycket som är höljt i dunkel när det gäller den övriga casten. I fredags presenterades dock att Ruth Vega Fernandez (nu aktuell i Gentlemen) spelar den viktiga rollen som rektorn Adriana López. Och rollens vikt poängteras extra av att det är hon som är berättarrösten i trailern! Och visst var det Sverrir Gudnason man såg där i början av trailern, som läraren Max? En roll som jag misstänker att många bok-fans har funderat över vem som ska spela.

Vad säger ni om trailern? Jag tycker den ser superlovande ut.

Skrivet av Ingrid Forsberg

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg