Senaste Kommentarer

 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Men gud vad spännande! Visste inte detta. Ja alla dokumentärer borde sluta som Jinx egentligen, men för de som inte...
  Posted 12 juni, 2018
 • Lindman1 on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Körde precis igenom denna på Netflix och redan par avsnitt in kände jag igen storyn men kunde först inte riktigt...
  Posted 11 juni, 2018
 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Eh, hur fasen kunde jag skriva fel? 2 ggr dessutom. Skäms som en HUND. :D
  Posted 10 juni, 2018
 • Daniel S on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Finns på Netflix också! Och han heter ”Peterson”. :)
  Posted 8 juni, 2018
 • Lindman1 on Deep Blue Sea 2 – Hajar som pajar

  En helt rimlig frågeställning. Jag har alltid plats för hajar, dinosaurier, seriemördare och rymdvarelser. En härlig blandning men tyvärr också...
  Posted 4 juni, 2018

Top Commenters

Colombiana – Trailer

Inlägg av Måns Lindman den 10 maj 2011 i

Film Trailers

Never forget where you came from

Luc Besson rider vidare på sin oändliga våg av kvinnliga hämnare. Colombiana är historien om en ung kvinna som blir vittne till det brutala mordet av sina föräldrar och eftersom den korrumperade och slappa polisen i Bogota är ungefär lika hjälpsamma som Skatteverkets handläggare tvingas hon ta rättvisan i egna händer.

Vi har sett det otaliga gånger tidigare. Historien är på intet sätt originell eller nyskapande men det känns ändå som ett hyggligt gediget hantverk, någon ny Nikita lär det dock knappast bli. Zoe Soldana, kanske mest känd för sin roll som den blå baben i Avatar spelar rollen huvudrollen som den lättklädda hämnaren Cataleya Restrepo. Killen med det extremt tunga namnet regisserar. Oliver Megaton levererade senast ”Transporter 3” som visserligen var en riktig kalkon men jag tycker inte att Mr. Megaton skall lastas alltför mycket för det då han ändå gjorde vad han kunde med ett riktigt risigt underlag.

"Smoking hot"

Mina intryck av trailern är att Colombiana har potential att bli en tät actionfylld historia med snyggt foto men som tyvärr faller på att den bygger på en alltför uttjatad story och ett riktigt tunt manus. Å andra sidan innehåller filmen en ung, arg tjej med stora vapen vilket säkerligen kommer att locka en hel del publik till biograferna.

Colombiana har biopremiär 2 september 2011

Skrivet av Måns Lindman

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg