Senaste Kommentarer

 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Men gud vad spännande! Visste inte detta. Ja alla dokumentärer borde sluta som Jinx egentligen, men för de som inte...
  Posted 12 juni, 2018
 • Lindman1 on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Körde precis igenom denna på Netflix och redan par avsnitt in kände jag igen storyn men kunde först inte riktigt...
  Posted 11 juni, 2018
 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Eh, hur fasen kunde jag skriva fel? 2 ggr dessutom. Skäms som en HUND. :D
  Posted 10 juni, 2018
 • Daniel S on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Finns på Netflix också! Och han heter ”Peterson”. :)
  Posted 8 juni, 2018
 • Lindman1 on Deep Blue Sea 2 – Hajar som pajar

  En helt rimlig frågeställning. Jag har alltid plats för hajar, dinosaurier, seriemördare och rymdvarelser. En härlig blandning men tyvärr också...
  Posted 4 juni, 2018

Top Commenters

Cuban Fury – Trailer

Inlägg av Embla Sue Panova den 14 november 2013 i

Nyheter Trailers

cuban fury

Precis när man trodde att man sett Nick Frost för sista gången på ett bra tag , i och med Worlds End, dyker trailern till en ny film upp: Cuban Fury med taglinen Real Men Dance. En puttrig kärlekshistoria där Nick spelar den där killen som aldrig får tjejen och som nu ska försöka få henne – med hjälp av dans! Jag är ett enormt fan av Nick Frost och tror ta mig fan att jag har sett allt han gjort. Därför smärtar det mig att se honom i en komedi med tjock-karl-möter-perfekt-tjej som tema. Jag är nämligen så galet freakig tydligen som inte tycker att tränade eller magra män är det hetaste – och jag tycker överlag att sensmoralen att en som inte passar in i mallen antingen ska ändra sig eller briljera med någon oväntad kunskap känns särskilt fräsch.  Inbillar mig att jag kommer få ett par skratt om jag ser filmen och känna igen en handfull skådisar men efteråt: den där smutsiga känslan av att det väl snart måste komma något annat sätt att förhålla sig till vad som ska roa oss apdjur. Se trailern och säg vad ni tänker!


Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg