Senaste Kommentarer

Top Commenters

Go, go, GODZILLA!!

Inlägg av Måns Lindén den 27 februari 2014 i

Nyheter Trailers

Godzilla-2014-Poster-Wallpaper

Godzilla

Det tar 8 sekunder.

BRRRRRRRAAAAAWWWWRWRRRMRMRMMRMRMMMMM!!!

När en sjukt pressad Walter White, som ber om att få prata med någon ansvarig, korsklipps med Inception-ljudet inser jag en sak.

Det är inte solen, uteserveringar och dyrt rosévin jag längtar efter när våren kommer.

Det jag verkligen vill se i maj är när världens största skräcködla skickar oss tillbaka till stenåldern.

Så länge Hollywood gör den här typen av film kommer biograferna stå på säker mark. Netflix och HBO i all ära, jag älskar tillgängligheten, men för den total visuella upplevelsen finns det bara ett alternativ och det är den stora duken. Det är mycket glädjande att Gareth Edwards fått ansvaret att visa Godzilla i all sin prakt. Edwards har bara gjort en långfilm tidigare och den hette Monsters och kostade 800 000 dollar. Att han trots det fick förtroendet och en pengapung som rymmer 160 miljoner dollar är ett sundhetstecken. Monsters var en fantastisk liten pärla som trots sin talande titel satte de mänskliga relationerna i fokus. Allt för ofta slarvar man bort den aspekten i spektakelfilmer som Godzilla, och det slutar med att man inte bryr sig ett skvatt. Detta kallas även Lex Emmerich.

Jag har löjligt höga förväntningar på Godzilla, trailern är nästan perfekt. Och om Godzillas mäktighet står i paritet med Heisenbergs överspel kommer det här bli en episk upplevelse.


Skrivet av Måns Lindén

Gillar rockmusik, konfetti och kulörta lyktor. Tittar gärna på premiumkanalernas serieutbud, skräckfilm och amerikansk independent. Medverkar med jämna mellanrum i Sveriges Radios PP3 med den föga blygsamma titeln "filmexpert".

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
  • ZORRO

    Jag såg en timme av den här skiten igår och det var nog kanske top5 på in bottenlista!
    Perfekta förutsättningar där vi var 4 polare som såg den längst bak i en fyra på Paladset i Cph i 3D och var väldigt laddade och efter en kvart ville alla fyra lämna salen men tyvärr höll vi ut i ca 40 minuter till.
    Dialogen, klichéerna och den extremt förutsägbara handlingen gjorde att jag drömde om att Godzilla skulle bryta loss och våldta alla medverkande i filmen till döds. Kanske kanske blev det bra specialeffekter efter den timmen vi genomled men det spelar ingen som helst roll, man var för äcklad för att kunna njuta av allt efter ‘inledningen’.

    Vad ni än gör – se inte den här skiten!

Fler onyanserade inlägg