Senaste Kommentarer

 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Men gud vad spännande! Visste inte detta. Ja alla dokumentärer borde sluta som Jinx egentligen, men för de som inte...
  Posted 12 juni, 2018
 • Lindman1 on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Körde precis igenom denna på Netflix och redan par avsnitt in kände jag igen storyn men kunde först inte riktigt...
  Posted 11 juni, 2018
 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Eh, hur fasen kunde jag skriva fel? 2 ggr dessutom. Skäms som en HUND. :D
  Posted 10 juni, 2018
 • Daniel S on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Finns på Netflix också! Och han heter ”Peterson”. :)
  Posted 8 juni, 2018
 • Lindman1 on Deep Blue Sea 2 – Hajar som pajar

  En helt rimlig frågeställning. Jag har alltid plats för hajar, dinosaurier, seriemördare och rymdvarelser. En härlig blandning men tyvärr också...
  Posted 4 juni, 2018

Top Commenters

Hannibal – Teaser trailer

Inlägg av Alexander Kantsjö den 1 mars 2013 i

Trailers TV

För ett tag sedan blev det känt att NBC beställt en pilot till en TV-serie baserad på Tomas Harris böcker om psykologen och seriemördaren Hannibal Lecter. En karaktär som blivit ikonisk genom filmer som ”När Lammen Tystnar” ”Hannibal” och ”Röd Drake”, mycket tack vare Sir Anthony Hopkins utomordentliga porträttering av den motsägelsefulla psykopaten.

TV-serien ska utspela sig innan det att Lecter satte griller i huvudet på Clarice Starling och fokuserar på det tidigare förhållandet mellan psykologen och en av hans patienter,  FBI-Agent Will Graham som senare kom att ta hjälp av Dr. Lecter att fånga gärningsmannen i ”Röd Drake”. I TV-serien samarbetar Graham och den än så länge omordiska Lecter för att jaga seriemördare, ett inte allt för okänt koncept när det kommer till Hannibal Lecter. Den unga Dr. Lecter spelas av ingen mindre än dansken Mads Mikkelsen (Pusher, Casino Royale, A Royal Affair) och Hugh Dancy (Ella Enchanted, Blood & Chocolate, Jane Austen Book Club) spelar den färska Graham. Laurence Fishburne träder återigen in i polisrollen och spelar Grahams överordnade Jack Crawford.

Serien har fått en beställning på 13 avsnitt i första säsongen och är utvecklad av David Fuller som tidigare skapat höjdare som ”Dead Like Me” och ”Pushing Daisies”. Serien har premiär i USA 4 april men när det kommer till Sverige är ännu oklart, jag hoppas på en inte allt för lång fördröjning för det här kan bli riktigt bra. Tidigare har bara en kort teaser kommit ut men igår släpptes en längre teaser och jag måste säga att det ser mycket lovande ut. Eller vad säger ni?

Skrivet av Alexander Kantsjö

En cineastisk allätare som framförallt slukar genrefilm och Tv-serier. Tycker att Leonardo Di caprio är på tok för överskattad och har en förkärlek för udda karaktärer. Skriver manus och drömmer om att sätta genrefilm på den svenska filmkartan. Vattuman och en smula laktosintolerant.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg