Senaste Kommentarer

Top Commenters

Killer Elite – Trailer

Inlägg av Måns Lindman den 9 juli 2011 i

Film Trailers

May the best killer win!

Jason Statham, en pensionerad S.A.S. agent tvingas tillbaka i tjänst när hans mentor blir kidnappad av ett gäng bad guys. That’s pretty much it så ni vet förmodligen vad ni har att vänta er när ni trycker på play…

Killer Elite har hela paketet. En stereotyp, testestoronstinn Statham som sparkar röv, flyger högre än Patrik Sjöberg på kola och väser fram sina repliker. Den mustaschprydda gängledaren, spelad av den alltid utmärkte Clive Owen och så en kidnappad Robert De Niro på det. Inget fel på den rollistan direkt. Addera otaliga eldstrider, explosioner, biljakter, slagsmål och lite sex på det och fredagsmyset är i hamn.

Shaven, not stirred

Jag förväntar mig ingen klassiker men nog borgar trailern för ett rejält underhållande tidsfördriv i en timma eller två. Regissören Gary McKendry är debutant på vita duken och det ser ut att kunna bli en klart godkänd debut för Irländaren.

Killer Elite brakar loss på biograferna den 23:e september i år.

Fotnot: Filmen har absolut ingen relation till Sam Peckinpah’s sunkiga gamla thriller från 1975.

Skrivet av Måns Lindman

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
  • Burgus

    Clive Owens mustasch 1 av 5p

Fler onyanserade inlägg