Senaste Kommentarer

 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Men gud vad spännande! Visste inte detta. Ja alla dokumentärer borde sluta som Jinx egentligen, men för de som inte...
  Posted 12 juni, 2018
 • Lindman1 on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Körde precis igenom denna på Netflix och redan par avsnitt in kände jag igen storyn men kunde först inte riktigt...
  Posted 11 juni, 2018
 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Eh, hur fasen kunde jag skriva fel? 2 ggr dessutom. Skäms som en HUND. :D
  Posted 10 juni, 2018
 • Daniel S on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Finns på Netflix också! Och han heter ”Peterson”. :)
  Posted 8 juni, 2018
 • Lindman1 on Deep Blue Sea 2 – Hajar som pajar

  En helt rimlig frågeställning. Jag har alltid plats för hajar, dinosaurier, seriemördare och rymdvarelser. En härlig blandning men tyvärr också...
  Posted 4 juni, 2018

Top Commenters

Man of Steel – Trailer

Inlägg av Alexander Kantsjö den 12 december 2012 i

Trailers

Trots att det bara är onsdag så har det redan var en ganska trailerrik vecka och det tycks fortsätta i samma hastighet vilket i alla fall jag tycker är toppen. Medan andra kanske fortfarande filar på de sista klapparna på önskelistan så kan jag i stället fylla ut min önskelista över filmer som ska ses framöver.

Det är inte direkt fattigt på filmer baserade på serietidningshjältar och framförallt Marvel verkar ha fått upp en ordentlig snöbollseffekt på sina produktioner. DC Comics däremot har varit lite mer sparsamma med filmatiseringar även om de faktiskt har lyckats få ur sig de tre bästa i och med Nolans ”The Dark Knight”-trilogi. Nästa år är det dags för den kanske mest ikoniska superhjälten att åter göra entrén på vita duken och förhoppningsvis återta sin värdighet efter Bryan Singers ”Superman Returns”. Som med så många andra superhjältar så handlar det även här om en reboot, en fräsch omstart helt enkelt, vilket kanske inte känns oväntat men ändå spännande.

Mannen vid rodret är den här gången ingen mindre än den visuella pionjären Zack Snyder som tidigare regisserat filmer som ”300” och ”Watchmen”, det som bådar gott är att Snyder i sina tidigare verk har visat prov på en välbehövd svärta och han har själv sagt att han har tagit en mer jordnära och mänsklig väg i sin vision av den bemantlade hjälten. En ytterligare faktor som pekar på att det här kan bli riktigt j*vla bra är att manus är skrivet av David S. Goyer (Batman-trilogin, Blade-trilogin) baserat på en story av självaste Christopher Nolan. Bedöm själva om trailern talar för att filmen kommer leva upp till förväntningarna.

Jag har i alla fall bara en sak att säga: HELL YEAH!

Skrivet av Alexander Kantsjö

En cineastisk allätare som framförallt slukar genrefilm och Tv-serier. Tycker att Leonardo Di caprio är på tok för överskattad och har en förkärlek för udda karaktärer. Skriver manus och drömmer om att sätta genrefilm på den svenska filmkartan. Vattuman och en smula laktosintolerant.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
 • Jimmy Hellqvist

  Inga ord räcker.

Fler onyanserade inlägg