Senaste Kommentarer

Top Commenters

Men In Black 3 – Trailer

Inlägg av cpanov den 13 december 2011 i

Trailers

Jag vet inte hur många gånger Christian retat mig för att jag tycker Men In Black är fantastiska (ja, jag tycker även tvåan är bra). Så när jag igår fick länken till trailern för trean skickad till mig av retstickan och han i ämnesraden skrivit: ”Äntligen! Eller?”, började mitt MIB hjärta klappa fortare och utan att ha sett en sekund av trailern svarade jag kort, men förklarande – ”gåshud”. Så hur var trailern då?

Okej, gåshud var kanske att ta i. Men visst verkar det underhållande? Will Smith och Tommy Lee Jones funkar som alltid. Det som gör (tror jag) att jag verkligen gillar här filmerna är just det. Smith och Jones är det perfekta buddy paret. Will är busig och galen och Jones är stram och följer reglerna. Deras kemi är grym. Det kommer även tydligt fram i trailern.

Vad kan vi vänta oss av trean, efter att ha sett trailern? Samma sak som förut? Absolut. Med ännu sjukare aliens och ännu högre smällar? Absolut. Gnabb mellan Fresh Prince och Ranchägaren Jones? Absolut. Har vi sett det förut? Absolut. Är det något negativt?

Absolut INTE.

Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
  • Tjohooooooo

  • Ingrid

    Jag är med dig i älska-Men in black-klubben Christopher, alltid! och det här ser ju riktigt lovande ut, med tidsresor och allt

Fler onyanserade inlägg