Senaste Kommentarer

Top Commenters

Mission: Impossible Ghost Protocol – Trailer

Inlägg av Christian Eklöw den 30 juni 2011 i

Film Trailers

Äntligen (eller?) får vi en titt på Mission: Impossible 4. Jag ska villigt erkänna att jag inte är speciellt intresserad av den här typen av film men någon gång då och då kan det bli en härlig bioupplevelse.

Jag har endast sett den första av Mission: Impossible filmerna så jag har egentligen inte så mycket att jämföra med. Dock så känns det inte som det spelar så stor roll. Trailern går ut på att visa hur mycket överdriva actionscener de har lyckats klämma in i filmen och det är väl helt befogat. För att jag ska bli lite intresserad av en film genom att titta på trailern så vill jag i alla fall ryckas med i någon sorts handling och det finns det noll av här. Som en actionteaser är den helt okej men inget utöver det vanliga.

Tråkigt att Michael Nykvist inte syns till eller har ni hittat honom?

Skrivet av Christian Eklöw

Wannabe rockstjärna som älskar amerikansk independent och blir uttråkad av actionrullar. Önskar att jag hade fått regissera Knubbigt regn.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
  • Jag är i alla fall sjukt taggad!

  • Det verkar ju vara en djäkligt skön actionrulle det där!

  • Jag är sjukt pepp och hoppas att det här ska leda till en lång karriär ”over there” för Micky Nyqvist (så jag slipper hans stammande och blinkande här). Sen regisserar ju Brad Bird… Och det ser ut som om han regisserat skiten ur den här filmen!

    Personligen vill jag inte veta nååånting av handlingen till en Mission Impossible-film (det räddade ettan för mig!) så mig gör det inget att det bara är pang boom krasch i den här trailern!

  • Yay, vi får se Tom Cruise springa igen (finns det en film där han inte springer?) . Som vi har längtat …. NOT!!!!

  • Måns Lindén

    I ”Född den fjärde juli” var det ganska sparsamt med löpmarscher. 

Fler onyanserade inlägg