Senaste Kommentarer

Top Commenters

Three Musketeers 3D – Trailer

Inlägg av Christian Eklöw den 25 mars 2011 i

Trailers

Mannen bakom Resident Evil och Aliens vs Predators är tillbaka. Paul W.S Anderson har nu gett sig på Alexandre Dumas klassiska historia De tre musketörerna. Milla Jovovich är såklart med och Orlando Bloom kan ju inte missa en chans att få vifta med tunna värjor igen. Lite hopp tändes dock när det annonserades att Mads Mikkelsen skulle spela skurk. Mats är grym, så länge han inte försöker prata svenska. Då ska vi se ifall Paul lyckats förstöra någon annans verk ännu en gång. Häng med.

Jag måste säga att det kändes ganska maffigt. Jag brukar inte gilla den här typen av filmer men det ser snyggt och väldigt välgjort ut (oftast). Den stora varningsklockan ekar dock i mitt huvud. Mycket till story presenteras inte och Paul W.S Anderson har inte direkt gjort sig känd för att göra filmer som får oss att leva oss in i historien. Sen undrar jag – Var fan är Mads? Hursomhelst så är jag konstigt nog på gott humör ikväll och känner att det här kanske kan bli ganska underhållande.

Skrivet av Christian Eklöw

Wannabe rockstjärna som älskar amerikansk independent och blir uttråkad av actionrullar. Önskar att jag hade fått regissera Knubbigt regn.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg