Senaste Kommentarer

Top Commenters

Netflix-serien Hemlock Grove – Trailer

Inlägg av Ingrid Forsberg den 21 mars 2013 i

Trailers

Efter succén med House of Cards (kolla om du inte gjort det än!) är det nu dags för nästa Netflix-producerade serie att lanseras i sin helhet på en och samma gång. Den 19 april kommer den första säsongen av skräckserien Hemlock Grove, med Bill Skarsgård i en av huvudrollerna! Serien är baserad på Brian McGreevy’s bok och första avsnittet är regisserat av Eli Roth som också är exekutiv producent. Han har ju gjort Hostel förut, vilket verkligen inte är min kopp te om man säger så… Men jag måste säga att det här ser riktigt lockande ut.

Så här beskrivs handlingen: ”En ung flicka blir brutalt mördad och hittas nära det gamla Godfrey-stålverket. När ryktena börjar spridas beslutar sig två av de misstänkta, Peter Rumancek, en 17-åring som ryktas vara en varulv, och Roman, arvtagare till Godfreys egendom, för att hitta mördaren själva.”

Hemlock Grove har premiär på Netflix den 19 april

Skrivet av Ingrid Forsberg

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg