Senaste Kommentarer

Top Commenters

Red Riding Hood – Trailer

Inlägg av cpanov den 1 februari 2011 i

Trailers

Vi har tidigare pratat om Hollywoods obegränsade kärlek till återvinning. I bakvattnet av Twilight presenterar dom nu en Rödluvan för vuxna. Amanda Seyfried (Mamma Mia) spelar den lilla luvan i rött.

Vem spelar översteprästen som skall förgöra vargen?

Några ledtrådar:

Tar han i för drottning och fosterland?

Pratar han som Dracula?

Har han en ”ond-mans-skägg”?

Ni gissade rätt – Gary Oldman.

Jag vill veta om ni är sugna på att se det här?

Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
 • Jag var mer sugen på den innan jag såg trailern…

 • mengan

  Den ska jag se. Sen tycker jag du inte ska vara dryg mot Oldman, klart han tar i när han för en gångs skull får en roll.

 • Christopher Panov

  Inte dryg mengan. Jag älskar honom.

 • Apa

  From the director of Twilight kommer nu Twilight – fast den här gången har den kvinnliga huvudrollen en fin röd kappa…

 • Oj jag somnade visst…

 • Ingrid Forsberg

  Ja, jag är sugen på att se det här! Gillar estetiken, inte minst att Karin Dreijer gjort musik!
  Så himla likt Twilight tycker jag inte att det verkar, det här verkar ju vara mer av ”fantasy-kostym-film”, eller hur man ska uttrycka det… Visst, det finns vissa självklara likheter, men omöjliga kärlekshistorier, där den ena parten dessutom har en ond sida uppfanns ju inte direkt med Twilight.

 • Jag blir så uppgiven när jag ser sån här uppenbar mallgjord tonårssmörja, allting är så fruktansvärt tillrättalagt och estetiken som Ingrid gillar känns för mig bara konstlad och överdriven. Det känns som om regissören bara har tänkt ”hur kan det här se så häftigt och visuellt ut som möjligt?” utan att ha haft någon egentlig känsla eller tanke bakom. Som en bokläst människa som besitter all den teoretiska kunskapen men som helt saknar förmågan att utföra den på sitt eget sätt. Tråkigt, intetsägande och tyvärr så kommer det troligtvis att bli en succé hos alla som älskade Twilight.

 • Han: ”Hej snygging, ska du med ut och gå?”
  Hon: ”Ja gärna, vänta lite så ska jag bara ta på mig min praktiska gå-ut-och-gå-kappa som är fyra meter lång och fastnar i allt.”
  Han: ”Jo jo, men det ser skitsnyggt ut när den fladdrar i vinden i slow motionen. Förresten vad gillar du min frisyr? Jag var hos en spåkvinna häromdagen och hon sa att den kommer att bli grymt poppis om typ 300 år.”
  Hon: ”Jättesnygg. Har du sett min fina, släta hy och mina kritvita tänder?”
  Han: ”Jag tänkte just på det, sjukt okaraktäristiskt för den här tidsepoken.”
  Hon: Ja visst är det, men det är din vaxade bröstkorg också.”

 • mengan

  Jag har alltid gillat tillrättalagd tonårssmörja & det inget jag sticker under stol med & jag förstår inte riktigt Kantsjös logik när du hyllar Zack Snyders visuella teknik som bara går ut på att allt ska se snyggt ut, iaf i ”300”(har aldrig sett så många fladdrande kappor i slowmotion) & ”Sucker Punch”, Watchmen tyckte jag var bra, men vaxade bröstkorgar & kritvita tänder funkar kanske i tidsepoken för ”300” men inte i ”Rödluvan”.

 • @Mengan: Jag förstod nästan att den kommentaren skulle dyka upp 🙂 Ja jag hyllar Zack Snyder för hans visuella teknik trots att den absolut är effektsökande på ett sätt, men för mig så ligger skillnaden i känslan och helheten. Jag tycker att Snyder har hittat en väldigt egen och stiliserad estetik i sina filmer som funkar just eftersom den är egen och han faktiskt verkar besitta kunskap OCH känsla, han har ett öga för helheten och är konsekvent i sina visuella utsvävningar vilket jag inte tycker att det verkar som i ”Rödluvan”. Där känns det som att vissa effektsökande bilder har stuckits in lite här och var, nästan som på måfå, vilket gör att dom in mina ögon känns väldigt malplacé. Jag är inte emot visuellt effektsökeri om det görs konsekvent, kompetent och med anledningen att förhöja historien. i ”300” med sina extrema slow motion-strider och serietidningslook så tycks det finnas det en annan tanke bakom valen än bara att det ska se snyggt ut. Jag vet inte om jag får fram vad jag menar helt och hållet, men det handlar väl ganska mycket om en känsla också antar jag. Du får tycka precis hur du vill om ”tonårssmörja”, jag uttrycker min åsikt och du uttrycker din och jag hyser inga illusioner om att förändra någon av dom, det är därför film är så underbart… det finns något för alla smaker… som en påse ”Gott & Blandet” 😉

Fler onyanserade inlägg