Senaste Kommentarer

Top Commenters

World War Z – Trailer

Inlägg av Embla Sue Panova den 12 mars 2013 i

Trailers

Nu har trailern till World War Z äntligen släppts – zombiefilmen som baseras på Max Brooks bok med samma namn. I rollerna ser vi bland annat Brad Pitt och Mirelle Enos (”Yo, Linden” från Killing). Jag hoppar vanligtvis högt vid blotta tanken av monster i allmänhet och zombies i synnerhet blir lite oroad. För något i mig kommer inte riktigt igång av WWZ. Jag både älskar och ogillar zombiehaven vi bjuds på i trailern. Jag har liksom lite svårt att känna paniken, men inser att den borde infinna sig. Kanske levereras den där krypande illamåendekänslan när man väl sitter i biostolen. Det var länge sen jag hoppades på något så innerligt.


Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
 • Det är något med hangarskepp som är den sista utposten som mänskligheten tyr sig till som jag gillar, jag tycker allt verkar klockrent på något sätt, ser fram emot den stort. Förresten den här trailern släpptes väl för ganska länge sen?

 • Tomas

  Efter att ha läst boken och sett fram emot filmen under en längre tid måste jag säga att peppen svalnar en hel del av trailern (som iofs funnits ute ett bra tag nu). Det som var så bra med boken var att man verkligen fick en bild av ”hela världen” som drabbats, och fick följa en väldig massa människor (till och med astronauter ute i rymden…).

  Här tycks det mesta fokus ligga på Brad Pitt och hans familj. Meh.

  … och zombies som springer…

 • EmblaMalmenlid

  Exakt. Zombies som springer. Håller med, peppen svalnar. Jag älskar ju Max Brooks, men det här känns liksom zzzz. (Och inte de ”Z” vi hade önskat.) Låt oss hoppas att man med det i åtanke kan bli glatt överraskad sen då. 

  Ja, ni har rätt. Trailern har funnits ett tag. Sen på bollen att uppmärksamma, men ändock! 

Fler onyanserade inlägg