Senaste Kommentarer

Top Commenters

3 serier på Netflix som du riskerar att missa

Inlägg av Embla Sue Panova den 15 december 2017 i

TV

Att Netflix interface ändå lämnar lite att önska har vi redan konstaterat, därför kommer här tre små påskägg att sätta i sig lagom till julkomat sätter in. 

Dicte Om man inte kan kolla på brittiskt ska man kolla på danskt. Och ska man kolla på danskt ska man  absolut kolla på när journalisten Dicte lägger näsan i blöt när danska polisen försöker göra sitt jobb. Bra skådespel och riktigt, riktigt spännande.

American Crime Story: The People vs OJ Simpson Förvånande många har missat den här pärlan där många av USAs mest kända skådespelarna gör roller för att gestalta det som hände under rättegången mot OJ Simpson. Som hyfsat liten och ointresserad at the time var det väldigt spännande att se mer om det politiska läget och hur det påverkade en hel nation – och möjligen också domens utgång? You be the judge.

Peep Show Det var länge sen jag skrev om brittiska komedier nu, men ska man se något skojfriskt från det brittiska imperiet så tycker jag att man ska lägga en drös timmar på Peep Show. Här möter vi Mark och Jez som delar lägenhet men är så olika som två män i nedre medelåldern kan vara. Det låter kanske som ett tramsigt upplägg, men det här är så plågsamt roligt att man inte vet om man ska titta eller blunda!

BONUSÄGG: Ni missar väl för fasen inte att serien Misfits finns på Netflix? En av mina topp 3-serier alla kategorier, genom alla tider! SE, du lyllo som har det kvar!


Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg