Senaste Kommentarer

 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Men gud vad spännande! Visste inte detta. Ja alla dokumentärer borde sluta som Jinx egentligen, men för de som inte...
  Posted 12 juni, 2018
 • Lindman1 on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Körde precis igenom denna på Netflix och redan par avsnitt in kände jag igen storyn men kunde först inte riktigt...
  Posted 11 juni, 2018
 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Eh, hur fasen kunde jag skriva fel? 2 ggr dessutom. Skäms som en HUND. :D
  Posted 10 juni, 2018
 • Daniel S on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Finns på Netflix också! Och han heter ”Peterson”. :)
  Posted 8 juni, 2018
 • Lindman1 on Deep Blue Sea 2 – Hajar som pajar

  En helt rimlig frågeställning. Jag har alltid plats för hajar, dinosaurier, seriemördare och rymdvarelser. En härlig blandning men tyvärr också...
  Posted 4 juni, 2018

Top Commenters

Arrested development – rättar gamla misstag

Inlägg av Therese Wåtz den 29 maj 2018 i

TV

Idag släpps den femte säsongen av Arrested development, där vi får följa den hysteriska familjen Bluth och deras uppåtväggarna galna upptåg.

De första tre säsongerna var riktigt bra, men när Netflix väckte serien för en fjärde säsong var vi många som blev besvikna.  Visst levererade den samma mörka humor och kändisspäckade ensemble, men den hade tappat det som gjorde de tre första säsongerna så bra.

När femte säsongen nu vankas så börjar man undra hur Netflix skulle kunna komma upp till ytan igen efter säsong fyras bottennapp. Men då gör de något oväntat. Enter Arrested development season 4 remix: Fateful consequences. Här ger sig Netflix ut för att rätta gamla misstag och gör om hela fjärde säsongen för att följa de efterfrågningar som kommit från fansen. Nu är berättelsen mer utspridd mellan karaktärerna, och även om vi startar och slutar på samma plats så är allt där emellan uppdaterat.

Självklart gav jag remixen en chans, och jag gillar det jag ser. Eftersom jag själv tycker att Michael (Jason Bateman) är den tråkigaste medlemmen i Bluth-familjen, så rimmar det nya konceptet med hur jag vill ha det.

Det känns som att Netflix nu tagit serien mer på allvar och det ger mig hopp om att säsong fem kommer att leverera. Jag har inte sett mer än trailern men det ska bli riktigt kul att se vart Bluth-familjen tar oss nu. Kanske raka vägen in i Vita huset.

 


Skrivet av Therese Wåtz

En biolog som vill känna sig invigd och därför alltid letar efter detaljer och dolda budskap. Älskar riktigt bra karaktärsbeskrivningar men hatar övertydlighet. Har även en förkärlek till Will Ferrell och tecknat.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg