Senaste Kommentarer

Top Commenters

Breaking News med Filip och Fredrik

Inlägg av Embla Sue Panova den 20 maj 2015 i

TV

breaking

Idag är det onsdag och du har redan missat två avsnitt av Filip och Fredriks Breaking News, som hade premiär i måndags. Själv har jag bara missat ett och sparkar ändå mig själv, för det här är ju nyheter levererat precis som i alla fall jag vill ha dem – lite från sidan sådär. För var annars ska man få veta vilken glass Thorsten Flinck föredrar i ett eget glasstest eller om Alexandra Pascalidou tycker att amning och sex samtidigt är hiss eller diss? Just det, ingenstans.

Det är inte direkt något supernytt under solen rent uppläggsmässigt – ja förutom att aktualiteterna som avhandlas i varje program är i ropet då. Det är fortfarande lite som om två halvgalningar har låst in sig på en nyhtesredaktion och sänder utan att någon kan göra något (se gärna briljanta rullen Airheads framför er här) – och det är ju ett vinnande koncept som fungerar som alla andra vinnande koncept: det finns ingen anledning att ändra dem.

Duon diskuterar veckans händelser och tar in gäster som är, eller inte är, experter på området – tycker gör i alla fall samtliga. Det är kul, smart och skapar utrymme för alla möjliga lustiga tankar och tolkningar. Det är lite som att få vara med på heta diskussioner vid familjemiddagen – utan att behöva bli osams med nån. Total win-win och i en hel timme dessutom! Så skippa 22-nyheterna, slå på Breaking News och läs resten av nyheterna i ditt Facebookflöde istället.

21:55 är tiden du ska hålla reda på och knapp 5 är det som gäller på fjärren.

Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg