Senaste Kommentarer

Top Commenters

Ful-tv när det är som vackrast!

Inlägg av Embla Sue Panova den 22 mars 2016 i

TV

xbeach

Okej, nu har vi sett House of Cards, OJ simpson och Happy Valley. Det är ju bra och välspelat och allt det där. Men Det saknas ändå något… Hmm… jo men just det! Den äkta smutsen! Men såhär halvvägs in i våren kommer den så äntligen när både Realitystjärnorna på godset och svenska Ex on the beach kommer tillbaka.

Det är en hårfin skillnad mellan skit och skit. Jag skulle till exempel inte slå mig ner i soffan och kolla på Big Brother. Däremot ser jag av någon anledning mer än gärna Realitystjärnorna på godset, vilket såklart är TV3-versionen av Stjärnorna på slottet. Men det är inget twistat med det hela, ja förutom en märklig stämning i köket, men det kan vi lämna därhän. Nej, istället blir det både ärligt och rörande om människor som precis som alla andra har gått en krokig väg och kanske gjort val de inte riktigt begriper idag. Ingen större skillnad mot Börja Ahlstedt med andra ord. Kanske bara snäppet mer distans och ocensurerar ändå. Det är ju ändå realitystjärnor!

Förra året träffade vi stjärnor som Linköpings-Samir, RobinsonMartin och Gunilla Hollywoodfrun. I år får vi tränga under huden på Meral Tasbas (Baren, Club Goa), Isabel Adrian (Robinson, Svenska Hollywoodfruar), Robban Andersson (Expedition: Robinson), Tore Kullgren (FCZ), Qristina Ribohn (Farmen, Club Goa), Jan Emanuel Johansson (Expedition : Robinson), Kristian Täljeblad (Paradise Hotel) och Victoria Silvstedt (My Perfect Life i USA). Programmet börjar sändas ikväll klockan 20:00. Jag har redan poppat popcorn.

Den andra premiären, Ex on the beach, har lite mer skämskudde ska jag erkänna. Här går det ju ut på att folk som är i ett hus och festar på en paradisö med nya kompisar och bekantskaper ska bli våldgästade av sina ex med dilemmat: ska jag bli ihop igen eller fortsätta träffa nya – och låta exet göra detsamma? Det finns inte så mycket här som är att skryta med, men det är ändå otroligt intressant med mänskligt beteende. Och sen hänger det ju, som i alla realityserier, på om man gillar personerna som är med. Behållningen är även en djupdykning i hur kidsen funkar idag (några av dem i alla fall) vilket är ovärderlig kunskap för den som behöver hålla sig lite ajour. Är ni övertygade om att jag BEHÖVER titta på detta nu? Bra, jag med. Nu kör vi!


Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg