Senaste Kommentarer

Top Commenters

Dagens BBC-klipp och tävling!

Inlägg av Embla Sue Panova den 8 januari 2013 i

Tävling TV

Såhär är det: medan BBC Entertainment kör sin stora komedisatsning ”The Home of Delightfully Awkward British Comedy” bjuder vi på exklusiva klipp varje dag. Tanken är att du ska kunna bekanta dig med de olika serierna så att du kan vara med och rösta på din favoritkomedi i BBC’s egen tävling med chans att vinna en resa till London. Du hittar den HÄR.

Idag tänkte vi ta en titt på Inbetweeners, en serie om fyra unga killar som står mellan att vara vuxna och barn – alltså inbetween. Det blir som alltid när man ser en serie där karaktärerna bär handlingen, att man kanske får ge dem ett par avsnitt att lära känna varann. Men sen tror jag att ni, som jag, kommer skratta många gånger! HÄR är ett smakprov.

Visst ska vi väl fortsätta den trevliga traditionen att lotta ut något fint! Vad sägs om helt nysläppta boxen alla riktiga Office-fans väntat på, där pilot och allsorts extramaterial ligger med, förutom säsong 1, 2 och julspecialen? Jamen vi kör på den. För att vara med och tävla vill vi att du motiverar varför du älskar alternativt hatar David Brent. Nu kör vi!


Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg