Senaste Kommentarer

 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Men gud vad spännande! Visste inte detta. Ja alla dokumentärer borde sluta som Jinx egentligen, men för de som inte...
  Posted 12 juni, 2018
 • Lindman1 on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Körde precis igenom denna på Netflix och redan par avsnitt in kände jag igen storyn men kunde först inte riktigt...
  Posted 11 juni, 2018
 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Eh, hur fasen kunde jag skriva fel? 2 ggr dessutom. Skäms som en HUND. :D
  Posted 10 juni, 2018
 • Daniel S on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Finns på Netflix också! Och han heter ”Peterson”. :)
  Posted 8 juni, 2018
 • Lindman1 on Deep Blue Sea 2 – Hajar som pajar

  En helt rimlig frågeställning. Jag har alltid plats för hajar, dinosaurier, seriemördare och rymdvarelser. En härlig blandning men tyvärr också...
  Posted 4 juni, 2018

Top Commenters

Dagens BBC-klipp och tävling!

Inlägg av Embla Sue Panova den 8 januari 2013 i

Tävling TV

Såhär är det: medan BBC Entertainment kör sin stora komedisatsning ”The Home of Delightfully Awkward British Comedy” bjuder vi på exklusiva klipp varje dag. Tanken är att du ska kunna bekanta dig med de olika serierna så att du kan vara med och rösta på din favoritkomedi i BBC’s egen tävling med chans att vinna en resa till London. Du hittar den HÄR.

Idag tänkte vi ta en titt på Inbetweeners, en serie om fyra unga killar som står mellan att vara vuxna och barn – alltså inbetween. Det blir som alltid när man ser en serie där karaktärerna bär handlingen, att man kanske får ge dem ett par avsnitt att lära känna varann. Men sen tror jag att ni, som jag, kommer skratta många gånger! HÄR är ett smakprov.

Visst ska vi väl fortsätta den trevliga traditionen att lotta ut något fint! Vad sägs om helt nysläppta boxen alla riktiga Office-fans väntat på, där pilot och allsorts extramaterial ligger med, förutom säsong 1, 2 och julspecialen? Jamen vi kör på den. För att vara med och tävla vill vi att du motiverar varför du älskar alternativt hatar David Brent. Nu kör vi!


Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg