Senaste Kommentarer

 • Johan Anderson on Dr Who – Alla tiders doktor

  Jag är ju lite rädd för att det med en stor dos nostalgi som jag kommer ihåg den, jag har...
  Posted 21 juli, 2017
 • Simon on Vi drevar på.

  Inte så konstigt att folk tycker till om någons tröja eller smink i det sammanhanget, det utesluter inte att man...
  Posted 21 juli, 2017
 • Lindman1 on Apornas Planet: Striden – Den grandiosa finalen

  Tack Petter! Det var mycket roligt att höra, det gjorde helt klart min dag. Jag suger åt mig berömmet likt...
  Posted 20 juli, 2017
 • Petter Stjernstedt on Apornas Planet: Striden – Den grandiosa finalen

  Hej, måste bara säga att du skriver mkt bra! Beskrivande, metaforiskt, inlevelsefullt. Vi skribenter (Kulturbloggen) måste stötta varandra. Och håller...
  Posted 19 juli, 2017
 • Therese Wåtz on Dr Who – Alla tiders doktor

  Ja, han är onekligen väldigt populär (med rätta). Jag ska ta en till titt på Baker, för han har fått...
  Posted 19 juli, 2017

Top Commenters

Söndagens TV-utbud – vi guidar dig!

Inlägg av Embla Sue Panova den 17 februari 2013 i

TV

Vad gör du idag? Svettas ut ångesten av att minnas lite för lite från gårdagen? Ligger i soffan omgiven av snorpapper och väntar på liemannen? Oavsett vilken slags söndag du har kommer här en liten guide så att du kan zappa dig igenom de bästa programmen innan det är dags att kryper tillbaka till sängen igen.

Från och med nu till och med 17:55: hasa ut och handla det du ska äta, det är lika bra att ha det gjort. Är du redan bunkrad: slöglo på vinterstudion medan du bläddrar i tidningen som har legat på hallgolvet sen 7 i morse eller dra ner persiennerna och skämskolla på vad TV3 kan erbjuda (SOS Sommar, Svenska Rivieran, och Lyxfällan).

17:55 – 18:40 BBC Entertainment: Graham Norton Show. Talkshower känns ju ärligt talat rätt trött nuförtiden, men med Graham vid rodret spelar det ingen roll vem som gästar – det blir genialt varje gång.

18:00 – 19:30 BBC Lifestyle: Come Dine With Me Supersize. Har du ännu inte sett Engelska eller Sydafrikanska versionen av Halv Åtta Hos Mig är det hög tid nu. Här blir gästerna ofta så vinstinna att de inte ens minns förrätten när det är dags att sätta poäng.

18:00 – 20:00 Kanal 9: Dirty Dancing. Jag behöver inte förklara varför. Det här är helt enkelt det snabbaste sättet att bli 16 igen.

19:30 – 21:00 ––– Ett slags Dödens väntrum i TV-världen. Här verkar det bara var skit på precis alla kanaler. Någon dokumentär på Kanal 9 som heter Sista vittnet, kan kanske vara kul. Eller varför inte slöglo på Sjuan kl. 20 och förvånas över staffen i Det Okändas övernaturliga frisyrer.

21:00 – 23:45 TV4: Johan Falk GSI. Johan Falk håller högre klass än både Wallander och Beck tillsammans om du frågar mig och visserligen är det sjukt trist att de bryter filmen för nyheter, men se det som en bra paus att fylla på ostbågsskålen alt. borsta gaddarna.

21:00 – 23:10 Kanal 5: Up In The Air. Vill du inte kolla in hur göteborgspolisen (där de flesta pratar stockholmska) har det kan du alltid njuta av George Clooney på femman. Mycket bra film!

23:35 – 00:05 TNT: Portlandia. Inte en kanal alla har men ni som har det kan frossa lite i sköna Portlandia innan dygnet slår över till måndag.

Tyckte du att ovan nämnda tips bara var skit? Här är 5 favoriter från Netflix:

Dokumentär: Religulous 

Film: Stranger Than Fiction

Serie: House of Cards 

Serie: Spaced

Film: Bullit


Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
 • Fram till 15:55 Kunde man (och borde på en bakissöndag) tittat på hela veckans repriser av vem vet mest på SVT 2. Alternativt kolla slutet av polissskolan på 5:an.

  Undvik med alla medel Terminator Salvation på 3:an kl 21 om du har något som helst förkärlek för  seriens första delar och vill behålla din nostalgiska lusta intakt.

 • EmblaMalmenlid

  Härligt, Eduardo! Bra tips och tillägg! 🙂

Fler onyanserade inlägg