Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Extramaterial

Alla har rätt att funka olika, även på Onyanserat.

Årets Musikhjälpen har gått av stapeln och som tv-tittare är vi återigen inbjudna att distansmysa med folket i glasburen, som i år har ställts upp i Lund. Bor man nära kan man dessutom heja på lite extra på plats utanför om man vill. I buren sitter Farah Abadi, Daniel Adams-Ray och William Spetz.

Varje år går pengarna som skänks (bland annat genom låtönskningar, auktioner på Tradera och annat) till olika sorters välgörenhet och i år handlar det att allas rätt att funka olika. En viktig fråga över hela världen, men inte minst i fattigare länder där till exempel en krycka, för vad det kostade att hyra film för 20 år sen, kan förändra ALLT för någon. Vi på Onyanserat har startat en egen bössa, så gå gärna in och lägg en slant i den HÄR.

Film kan vara ett utmärkt medel för att skaffa sig förståelse kring andras liv, oavsett hur de levs. Vilka är dina favoriter på temat?

 

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!