Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Extramaterial

Tävling! – Gissa mustaschen

Mustasch

November är Movember och därmed mustaschens månad. Världen över samlar människor in pengar för att stötta prostatacancerforskningen. Jag är själv med i Beardshops Movember Crew som testpilot och bloggare. Ligger du inne med ett monumentalt skägg eller en mustasch av episka mått och behöver köpa prylar? Stötta då gärna kampen och köp våra skägg och mustaschkit.

Men var hittar man de bästa exemplaren egentligen? Ja men det är givetvis i filmens förtrollade värld. Här ryms alla möjliga sorter, storlekar och färger och det finns väl knappt en manlig skådis värd namnet som inte har visat upp en mer eller mindre imponerande ansiktsbehåring på vita duken. En perfekt premiss för en tävling tänker jag! Välgörenhet, tävling och film i ett, what’s not to like?

Det är dags att gnugga geniknölarna och gräva längst bak i minnet för det här är hyggligt svårt (vill jag i alla fall tro) men det ligger å andra sidan finfina priser i potten. Ett skägg eller mustaschkit från Beardshop. Perfekt som julklapp om du själv har valt den renrakade vägen.

Reglerna är enkla. Vem bär mustaschen och i vilken rulle? 1 poäng per rätt svar. Maxpoäng 20.

Mustascher

 

Fnula på detta till på måndag och skicka in ditt svar till lindman@onyanserat.se senast 18.00 och håll tummarna för att just du vinner! Och även om du inte kan svara på alla så skicka in svaret ändå. Vi kommer att gå på totalt antal poäng och kan vi inte en ensam vinnare så blir det rafflande final med en kompletterande utslagsfråga.

Skriv också i mailet om du föredrar skägg eller mustaschkit.

Godspeed

2 COMMENTS

 1. Hej,

  Vi publicerade utfallet på vår Facebooksida när vi sprang på en vinnare, Calle Nilsson som lyckades pricka in samtliga mustascher med tillhörande rulle och därmed kammade hem ett schysst skäggkit. Här kommer facit för den som missade detta:

  1. Josh Brolin. No Country for Old Men

  2. Sacha Baron Cohen. Borat

  3. Daniel Day Lewis. Gangs of New York

  4. Charlie Chaplin. Diktatorn

  5. Sam Elliot. The Big Lebowski

  6. Matt Dillon. There’s Something about Mary

  7. Billy Dee Williams. Star Wars:The Empire Strikes Back

  8. Will Ferrell. Anchorman

  9. Burt Reynolds. Bandit

  10. Kurt Russel. Tombstone

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."