Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Film Listor & Tips

Biopremiärerna jag längtar efter i höst!

Hej då sommaren! Snart är det äntligen dags för årets härligaste årstid. Personligen ser jag mest sommaren som en transportsträcka till hösten. Så får man väl egentligen inte säga i detta sommarälskande land, men det är oavsett sant. Sommar har aldrig riktigt varit min grej. Sol, värme, picknick, mygg, bad, grill och klarblå himmel står inte överst på min lista! Hösten däremot – den älskar jag! Denna underbara tid på året då luften blir sådär härligt klar, tillvaron mer organiserad, träden stoltserar med olika färger och Idol drar igång. Då mysiga tröjor, snygga gummistövlar och vackra paraplyer används flitigt och ingen ifrågasätter om någon ibland föredrar att vara inomhus.

På hösten brukar vi även kunna se fram emot ett större och bredare film- och serieutbud. Denna höst är inget undantag. Det ser mycket lovande ut!

Här är de tre biofilmer som jag längtar mest efter hösten 2018:

AStarisBorn

3. A Star is Born
Bradley Coopers regidebut och Lady Gagas första huvudroll. Det här är fjärde gången Hollywood tar sig an denna story. När jag var liten älskade jag både versionen med Judy Garland och den med Barbra Streisand. Nu är jag väldigt nyfiken på att se Lady Gaga ta sig an denna roll. Jag har på känn att det här kan bli väldigt bra.
Biopremiär 5/10

FirstMan

2. First Man
Jag älskar att se filmer om rymden! Att denna har favoriten Ryan Gosling i huvudrollen och regisseras av Damien Chazelle som regisserade fantastiska La La Land gör den såklart inte mindre intressant. Längtar efter denna månfärd!
Biopremiär 12/10

BohemianRhapsody

1. Bohemian Rhapsody
Visst känns det som att vi har väntat på denna film i en evighet? Det stämmer väl i och för sig för det har gått väldigt många år sedan det började pratas om att göra en film om Queen. I höst är denna efterlängtade film hursomhelst äntligen här. Det var faktiskt länge sedan en filmtrailer gjorde mig så otroligt pepp! Rami Malek är verkligen slående lik Freddie Mercury och med tanke på hur bra han är i serien Mr. Robot känns detta lovande. Det här är den film jag ser allra mest fram emot i höst!
Biopremiär 2/11

Vad tror du om dessa? Vilka biofilmer ser du fram emot denna höst?

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Filmvetare som jobbar på världens bästa kommunikationsskola. Älskar Hollywoodgalor och musikvideos. Väldigt intresserad av casting. Har en förkärlek till skådespelare som brister ut i sång. Ser helst filmer och serier som utspelar sig i kontorsmiljö, på en skola eller i rymden. Var redaktionsmedlem juni 2018 – juni 2021.