Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Film

Colombiana – Trailer

Never forget where you came from

Luc Besson rider vidare på sin oändliga våg av kvinnliga hämnare. Colombiana är historien om en ung kvinna som blir vittne till det brutala mordet av sina föräldrar och eftersom den korrumperade och slappa polisen i Bogota är ungefär lika hjälpsamma som Skatteverkets handläggare tvingas hon ta rättvisan i egna händer.

Vi har sett det otaliga gånger tidigare. Historien är på intet sätt originell eller nyskapande men det känns ändå som ett hyggligt gediget hantverk, någon ny Nikita lär det dock knappast bli. Zoe Soldana, kanske mest känd för sin roll som den blå baben i Avatar spelar rollen huvudrollen som den lättklädda hämnaren Cataleya Restrepo. Killen med det extremt tunga namnet regisserar. Oliver Megaton levererade senast ”Transporter 3” som visserligen var en riktig kalkon men jag tycker inte att Mr. Megaton skall lastas alltför mycket för det då han ändå gjorde vad han kunde med ett riktigt risigt underlag.

"Smoking hot"

Mina intryck av trailern är att Colombiana har potential att bli en tät actionfylld historia med snyggt foto men som tyvärr faller på att den bygger på en alltför uttjatad story och ett riktigt tunt manus. Å andra sidan innehåller filmen en ung, arg tjej med stora vapen vilket säkerligen kommer att locka en hel del publik till biograferna.

Colombiana har biopremiär 2 september 2011

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."