Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Film

Cowboys and Aliens – Ny Trailer

Det har precis släppts en ny trailer till Jon Favreaus efterlängtade Sci-Fi Western som kollega Kantsjö tipsade om redan i december månad. Vi blir väl inte serverade så där jättemycket nytt men den nya trailern ger oss i alla fall mer av det utomjordiska och jag måste säga att det ser ruskigt lovande ut.

Annars finns det inte mycket att tillägga till vad Alex redan har skrivit. Att blanda western med Science Fiction känns fräscht och relativt oprövat, i alla fall i långfilmsformat. Förutom ett par lågvattenmärken med Wild Wild West i fronten så rör sig Favreau och Spielberg här på hyfsat orörd mark.

Det är skitigt, manligt och stenhårt och rollsättningarna med Daniel Craig och Harrison Ford i huvudrollerna känns klockrena så mina förväntningar på den här rullen är helt enkelt skyhöga.

"I woke up in the desert with a special Bond"

Alex gav första trailern 4 ljudtekniker. Jag synar och höjer. Vi snackar ändå cowboys och utomjordingar här God damnit!

Svensk premiär är satt till 2:e september.

Första trailern och Alexander Kantsjös recension hittar ni här http://onyanserat.se/trailer/cowboys-and-aliens-trailer/

1 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."