Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Film

Daniel Espinosa har angenäma problem

Joel Kinnaman, Matias Padin och Daniel Espinosa

Daniel Espinosas Snabba Cash öppnade dörren till Hollywood och han skrev på ett kontrakt med jätten Universal. Filmen han ska regissera heter Safe House och handlar om en ung amerikansk agent som ska skydda en brottsling när hans ”Safe house” blir attackerat. Denzel Washington har redan skrivit på för rollen som brottslingen och nu raporterar Deadline att varenda ung och het manlig skådespelare vill ha rollen i Espinosas film. Ryan Reynolds, Shia LaBeouf, Taylor Kitsch,  Chris Pine, Sam Worthington, Garrett Hedlund, Zac Efron, Channing Tatum, Chris Hemsworth and Jake Gyllenhaal är alla riktigt sugna på att göra huvudrollen. Inspelning sätter igång tidigt nästa år i bla Argentina och Sydafrika.

Premissen låter fortfarande som en direkt till Dvd titel men det är ett stort bolag som producerar filmen  och att det verkar vara bra skådespelare på ingång så kanske det ligger ett riktigt bra manus i botten. Och med ett bra manus är det betydligt lättare att göra en bra film.

Vi önskar Daniel Espinosa lycka till och hoppas att han får ett riktigt äventyr, samtidigt som han leverar en bra film.

6 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Wannabe rockstjärna som älskar amerikansk independent och blir uttråkad av actionrullar. Önskar att jag hade fått regissera Knubbigt regn.