Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Film

The Dark Knight Rises – Trailer 2

En ny riktigt tung trailer till Christopher Nolan’s The Dark Knight Rises har precis släppts och visst är man fortfarande sugen!

Nu finns det också ett releasedatum som verkar tillförlitligt.

 

Även här handlar det mesta om Bane, som för övrigt ser riktigt bad-ass ut och inte känns som någon kille man vill möta i en mörk gränd direkt. Han ser ut att kunna bryta ett revben eller två även på vår stabile fladdermushjälte. Vi får också se en skymt av Joseph-Gordon Levitt och fler scener med Anne Hathaway som Catwoman men vart är Morgan Freeman? Christian Bale har fortfarande bara ett ansiktsuttryck på repertoaren men det kan jag leva med. Han har ju hittills övertygat i rollen som Batman.

Ett ansikte som bara en mor kan älska

Nej, det här blir nog dyngbra även om jag måste ge lite poängavdrag för röran i trailern. Det är fotbollsplaner som sprängs, förvisso i en ruggigt mäktig scen, det är fängelsebilder, öppna strider på gatan med stridsvagnar, en rätt klyschig ballroomscen och möbler som flyger allt om vartannat. Annars är fotot är som vanligt mörkt, kallt och sjukt snyggt. Musiken är mäktig och Tom Hardy ser som sagt var riktigt jävla bad-ass ut i rollen som Bane så kom igen nu Nolan, nu kör vi! Don’t disappoint me, alright?

The Dark Knight Rises har svensk biopremiär 25 juli nästa år.

 

 

3 COMMENTS

  1. När du säger Christian Bale inte övertygat i rollen som batman känns det som du borde kolla på Batman Begins igen och faktiskt studera hur jävla bra han är, inte minst med masken på. I The Dark Knight stal Heath Ledger (med all rätt, och inte på ett negativt sätt) showen ganska rejält och det är lätt att där av glömma bort hur mycket Christian gjort för vår moderna bild av superhjälten. Jaja, smaken e som baken. Varför Morgan Freeman inte är med i trailern (och säkert inte i filmen heller) är väll inte alls så konstigt om man tänker på hur The Dark Knight slutar? Morgan säger ju upp sig och lämnar företaget?

  2. Jag skriver ju faktiskt att han HAR övertygat som Batman. Jag gillar också Bale, framför allt i American Psycho och The Machinist men ingen kan ju ta ifrån honom att han har en högst begränsad repertoar ansiktsuttryck. Enligt rollistan är Freeman med som Lucius Fox.

  3. Haha jaaha, mitt undermedvetna la av någon anledning till ett INTE före övertygat, undrar vad det säger om mitt undermedvetna? En Freud för ögat. Okej okej, då är det desto skummare att han inte är med i Trailern, då var hans ”consider this as my last job” en lögn, fy Lucicus! Nåt jag tänkte på med trailern är att dom helt skippat humorn den här gången. Jag hoppas ändå att humorn finns kvar i själva filmen, då det skapar en välkomnande nyans, särkilt i filmer med mycket djup och tung story. 

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."