Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Film

The Dark Knight Rises – Official HD-Trailer

Äntligen är den här! Ögonblicket som hela världen har gått och väntat på. Efter fejktrailers och diverse lågupplösta varianter, filmade med skakig handkamera i något skjul i Shanghai så finns det nu en HD-trailer till den tredje och sista Batmanfilmen i Christopher Nolans regi.

Ladies and Gentlemen, enjoy the ride!

The Dark Knight Rises är så hemlig att det inte ens finns en plot att hitta ännu. Det enda jag har lyckats få reda på är att Anne Hathaway dyker upp som Catwoman, att Liam Neeson eventuellt kommer att spela Ghul och att Joseph Gordon-Levitt kommer att spela någon form av skurk. Säkert är i alla fall att meanest of them all är Tom Hardy som Bane.

Ett par timmar efter släpp så är det över 3 000 diskussionstrådar på imdb ang. trailern så man skulle kunna säga att det finns ett visst sug efter en ny Batmanfilm…

Fladdermusens Baneman?

Trailern då? Den visar inte särskilt mycket men tillräckligt för att man skulle vilja sätta tänderna i det här äventyret nu. Eller som någon skrev i forumet ”I would go down om my own mom if I could watch this now.” Jag skulle väl inte vilja sträcka mig fullt så långt men nog är man sugen, på filmen alltså…

Inget svenskt premiärdatum satt ännu (i alla fall inget jag litar på)

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."