Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Film

Drew Barrymores andra film blir en romcom

Drew Barrymore följer upp sin regidebut Whip It med den romantiska komedin How to be single, som följer en grupp New York-bor och deras kärleksrelationer och uppbrott under ett decennium.

Filmen baseras på boken med samma titel, skriven av Liz Tuccillo, som var en av författarna till bokförlagan till filmen He’s Just Not Into You, som ju hade just Drew Barrymore i huvudrollen. Både How to… och He’s just not… består av flera storylines som korsar varandra, något som också gjordes  i Valentine’s day förra året.

Det här är inte ett projekt som väcker särskilt mycket förväntan hos mig, det känns som att den här typen av film har gjorts måånga gånger förut. Lite trist känns det att Barrymore följer upp med detta efter Whip it, som förvisso var ganska slätstruken till sin form, men ändå bjöd på en mer originell historia.

Blir ni sugna på Barrymores nästa film?

3 COMMENTS

  1. Ja, ”bara det är en lättsam film” som handlar om kärlek och alla pratar engelska så går den ner, låter de hälsa.

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.