Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Film

Höstdepp eller klimatångest? Vi har botemedlet!

Känner du dig nere, har höstmörkret gett sig in i ditt liv och kanske har valångesten övergått i klimatångest? Jag tror att jag lider av båda dessa åkommor, för även om hösten är den vackraste årstiden så når budskap som att vi är inne i ”det 6:e massutdöendet av jordens arter” mig som ett slag i magen. Nej, jag behöver något som får mig på rätt köl. Något varmt och mysigt, som en kopp varm choklad under en fluffig filt i soffan. Och jag tror att jag har hittat det.

Jag tror att botemedlet stavas N o t h i n g  l i k e  a  d a m e. För vad kan egentligen få en på bättre humör, än att se när fyra av filmvärldens mest underbara kvinnor sitter och skvallra och minnas om svunna tider. Jag för min del tror att det är precis vad doktorn beställde (eller hur nu den frasen nu skulle låta på svenska). Och det bästa är att den har premiär redan nu på fredag. Inte en dag för sent.

Så nu blir det paus från brända orangutanger, klimatflyktingar och diskussioner kring om folk är rasister eller inte. Nej, nu blir det in i biomörkret tillsammans med fyra damer som verkligen vet hur man lever.

 

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En biolog som vill känna sig invigd och därför alltid letar efter detaljer och dolda budskap. Älskar riktigt bra karaktärsbeskrivningar men hatar övertydlighet. Har även en förkärlek till Will Ferrell och tecknat.