Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Film

Jarmusch gör vampyrfilm med Fassbender

Jim Jarmusch & Michael Fassbender

Nu sällar sig även kultiga regissören Jim Jarmusch till vampyrvågen, och gör en ”krypto-vampyr-kärlekshistoria” (vad nu det innebär…). Huvudrollen i filmen ska göras av Michael Fassbender – en av de mest intressanta skådisarna just nu om ni frågar mig! Han har verkligen en bredd i sina filmval, där man kan hitta både brittiska indiefilmer, Tarantino-rökare, socialrealism om hungerstrejkande IRA-fångar och X-Men.

Tilda Swinton och Mia Wasikowska, som verkligen inte heller går av för hackor, ska också vara med i den ännu namnlösa filmen.

Ingenting är dock känt om handlingen ännu, så det är ju svårt att veta vad man ska förvänta sig. Jarmusch och vampyrer, onekligen inte en kombination jag hade förväntat mig i alla fall, men det kan bli intressant att se om det blir någon slags arty indieversion av vampyrgrejen.

Jarmuschs senaste film The Limits of Control tyckte jag faktiskt mest bara var tråkig och obegriplig, så hoppas han är tillbaks i en bättre form nu. Han har själv sagt till amerikansk press att han har tänkt på den här filmen i flera år, och knappt kan vänta på att få filma den. Fast det säger väl alla regissörer innan de börjar på en ny film…

Vad tror ni om kombinationen Jim Jarmusch och vampyrer?

1 COMMENTS

  1. Åååå vampyrer, sååå spännande? Lyckligt nog lånar jag bara film på biblioteket (det är gratis) så jag har inte sett film som producerats senare än den fjärde harry potterfilmen, vilket jag tror var några år sedan. Tim och jag är inne i en intensiv toy story period. Det är Woody och Buzz för  hela slanten. Woddy till frukost och Woody till kvällsmat. På stan ser jag hundar med ett built in forcefield och one-eyed-barts slinka runt hörnen och machoKens i Nehrujackets som speglar sig i skyltfönstren.

    ”No one cares about clothes here Barbie, no one!”
    ”Ken, would you model a few outfits for me? Just a few… ”
    …woooaaah freak out.. c’est chic…

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.