Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Film

Killer Elite – Trailer

May the best killer win!

Jason Statham, en pensionerad S.A.S. agent tvingas tillbaka i tjänst när hans mentor blir kidnappad av ett gäng bad guys. That’s pretty much it så ni vet förmodligen vad ni har att vänta er när ni trycker på play…

Killer Elite har hela paketet. En stereotyp, testestoronstinn Statham som sparkar röv, flyger högre än Patrik Sjöberg på kola och väser fram sina repliker. Den mustaschprydda gängledaren, spelad av den alltid utmärkte Clive Owen och så en kidnappad Robert De Niro på det. Inget fel på den rollistan direkt. Addera otaliga eldstrider, explosioner, biljakter, slagsmål och lite sex på det och fredagsmyset är i hamn.

Shaven, not stirred

Jag förväntar mig ingen klassiker men nog borgar trailern för ett rejält underhållande tidsfördriv i en timma eller två. Regissören Gary McKendry är debutant på vita duken och det ser ut att kunna bli en klart godkänd debut för Irländaren.

Killer Elite brakar loss på biograferna den 23:e september i år.

Fotnot: Filmen har absolut ingen relation till Sam Peckinpah’s sunkiga gamla thriller från 1975.

1 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."