Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Film

Nu söker vi sommarskrivare!

Sommar, sommmar, sommar… Visst hör du låten i huvudet? Sommarpratare har under åratal fyllt radion med härliga, hemska, tragiska, komiska, fantastiska och minnesvärda berättelser ur sina liv. Men i ärlighetens namn – nog fattar väl alla att det aldrig har handlat om att ge utrymme åt privata historier? Det är ju förstås tomt på redaktionerna under sommartid och de behöver innehåll! Och det är där du kommer in. 

Vi skulle ju kunna fylla vår sommarsida med diverse trötta texter från hängmattor och sandstränder om varför Willow är den bästa äventyrsfilmen någonsin eller recensera sommarsläppen ingen kommer se. Men det vore ju både skönare – och roligare – om ni fick göra det jobbet!

Har du en text som ligger i någon mapp i datorn eller såg du en usel/fantastisk film/serie igår? Skriv en text och skicka till oss! Läser du någon bok du vill rekommendera – eller sitter du inne och spelar tv-spel? Skicka över dina tankar i skrift till oss så kanske vi publicerar dem! Maila sommarskriv@onyanserat.se.

Vi kan dessvärre inte betala något för besväret, då hela bloggen drivs på god smak och vilja.

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!