Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Film

Paranormal Activity 2 – Trailer

Måste erkänna att jag blev riktigt besviken på Paranormal Activity. Snacket gick att det var den otäckaste skräckfilmen någonsin. Kanske var mina förväntningar för höga, för jag blev varken rädd eller imponerad.

Igår råkade jag snubbla över trailern till uppföljaren (USA-premiär 22 oktober)

JÄVLAR. Det kan vara den otäckaste trailern jag sett på länge. Om uppföljaren är i närheten av lika skrämmande som trailern kommer jag förmodligen aldrig sova med lampan släckt.

12 COMMENTS

  1. Älskar också bra skräckfilm men Christian har helt en poäng det här ser bara hem video aktigt. Det händer ju ingenting. I normala fall brukar jag hata trailers som spoilar men den här hade behövt ett par spoilers så jag vet att det är en skräckis.

  2. @Christian och Joel. Låt oss helt enkelt definiera vad som är en bra skräckfilm (men snälla låt oss slippa diskutera The Shining och Exorcisten.) Spontant skulle jag nog säga att REC, The Descent och The Grudge är de filmer som skrämt mig mest de senaste åren.

    Vilka tycker ni om?

  3. Det enda jag begär av en skräckfilm är att jag ska bli rädd, blir jag det kan jag bry mig mindre om logiska luckor och dramturgi.

    Jag ska villigt erkänna att jag ser väldigt lite skräckfilm nu för tiden. The Grudge och The Ring är de som jag kommer på som är hyfsat nya. Annars är det just The Shining, Terror på Elmstreet (84) och Halloween (78) som skrämde slag på mig. Om det var på grund av min ålder vid tiden jag såg dom har jag ingen aning om.

  4. Förstår inte heller varför det skulle vara en bra trailer? Trodde också det var ironi. Jag är verkligen för att föra in en verklighetsdoku-känsla in i skräckfilm. Men jag såg inget som lockar mig att se filmen. Första var ok inte mer och skrämde mig inte men hade några poänger. Fortfarande är just Shining, Halloween(trots att de inte skulle nämnas) alltid i topp men den som påverkat mig mest är Martyrs. Jag hamnade i ett slags katatoniskt, illamående, känsla-av-ond-närvaro i flera dar efter och jag har aldrig påverkats nämnvärt av skräckfilm(trots att jag älskar genren).Den är bara hemsk. Jag rekommenderar INTE att se den. Faktiskt… Lite hopp vill man ha i en film.

  5. Rec är ett utmärkt exempel på hur man kan göra en riktigt skrämmande film med små medel och med "true-life-looken". Jag ska erkänna att jag ännu inte sett Paranormal Activity av just den anledningen att trailern kändes fruktansvärt lökig och som om man sett det förut. Precis som med Blait Witch Project där hypen överträffade själva filmen med hästlängder. Jag blev så grymt besviken när jag såg den och ärligt talat så blev jag bara lite skrämd en gång och det var hur dom knöt ihop slutet med att dom stod i hörnet med ansiktena mot väggen, då gick en liten "ooooh-rysning" genom kroppen men inget mer. Jag tror att det skulle bli likadant om jag såg P.A.

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *